Can Fabra

Can Fabra

Aïllat davant d'una plaça pública amb font, jardí i aparcament subterrani, s'alça l'edifici Can Fabra, que alberga al seu interior serveis per a la cultura i la participació de primera magnitud i qualitat (biblioteca, sales d'exposicions, espai fòrum, sales d'estudi, punt d'informació...). A Can Fabra hi pots viure experiències relacionades amb la lectura i l'escriptura, la imatge i el so, la plàstica i l'art, el lleure i l'educació. Un dels projectes emblemàtics de l'Ajuntament de Barcelona i la peça cultural cabdal motor de la nova xarxa cultural del districte.

 • Biblioteca Ignasi Iglésias

  Fundada la tardor del 1935 per un conjunt d’intel·lectuals de Sant Andreu en memòria del poeta i dramaturg Ignasi Iglésias.

 • Taller de Músics

  El Taller de Músics Escola Superior d'Estudis Musicals difón la música feta a casa nostra i treballa per l'ensenyament musical de nivell superior.

 • Història

  El Centre Cultural Can Fabra és un dels projectes emblemàtics de l'Ajuntament de Barcelona i una vella reivindicació veïnal com a equipament cultural.

 • La font

  La font cibernètica fou inaugurada el 29 d’abril de 1995 i està dotada de sortidors parabòlics i verticals i polvorització amb jocs d’aigua.

Notícies

Tot el que passa a Sant Andreu

Tercera edició del Jazz & Rice a l'Ateneu l'Harmonia

Cultura. Dissabte 4 de novembre tindrà lloc l'arrossada popular amenitzada amb música jazz a la plaça de Can Fabra.

Ja pots veure l'exposició 'Marqueteria, la fusta feta art’

Cultura. La inauguració serà dissabte 7 d'octubre a les 12 del migdia a la sala d'exposicions del Centre Cultural de Can Fabra.

Consell de joves a la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra

Joves. El servei convoca una sessió aquest dijous 7 a les 18.00 hores anomenada 'Empowering youngsters' amb l'objectiu de reunir el jovent per decidir...

Còmic pels més petits a Can Fabra

Cultura. Els tres dijous que van del 13 al 27 de juliol els infants que es van apuntar al taller de la Biblioteca tindran una àmplia panoràmica sobre...

Benvinguts a Gokuraku: el paradís manga de Can Fabra

Cultura. La biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra acull a partir d'aquest divendres una fira de cultura japonesa i manga amb concursos, tallers,...

Donació de sang a la biblioteca Ignasi Iglesias-Can Fabra...

Campanya solidària. 'Dona sang, amor de franc' és la iniciativa que han impulsat les biblioteques de Barcelona per instar la gent a fer donacions en la...

Compte enrere per a les jornades de 'Sexe, amor i...

Aprenentatge. La Fundació Àmbit torna amb la desena edició del cicle sobre Ecologia Emocional, que tindrà lloc a Sant Andreu els propers 7 i 8 d'abril.