Can Fabra

Can Fabra

Aïllat davant d'una plaça pública amb font, jardí i aparcament subterrani, s'alça l'edifici Can Fabra, que alberga al seu interior serveis per a la cultura i la participació de primera magnitud i qualitat (biblioteca, sales d'exposicions, espai fòrum, sales d'estudi, punt d'informació...). A Can Fabra hi pots viure experiències relacionades amb la lectura i l'escriptura, la imatge i el so, la plàstica i l'art, el lleure i l'educació. Un dels projectes emblemàtics de l'Ajuntament de Barcelona i la peça cultural cabdal motor de la nova xarxa cultural del districte.

 • Biblioteca Ignasi Iglésias

  Fundada la tardor del 1935 per un conjunt d’intel·lectuals de Sant Andreu en memòria del poeta i dramaturg Ignasi Iglésias.

 • Taller de Músics

  El Taller de Músics Escola Superior d'Estudis Musicals difón la música feta a casa nostra i treballa per l'ensenyament musical de nivell superior.

 • Història

  El Centre Cultural Can Fabra és un dels projectes emblemàtics de l'Ajuntament de Barcelona i una vella reivindicació veïnal com a equipament cultural.

 • La font

  La font cibernètica fou inaugurada el 29 d’abril de 1995 i està dotada de sortidors parabòlics i verticals i polvorització amb jocs d’aigua.

Notícies

Tot el que passa a Sant Andreu

La Festa del Claqué a la Plaça Can Fabra

Cultura. Aquest diumenge 22 de maig a les 11:00 h arriba la 13a Festa del Claqué al Carrer a la Plaça Can Fabra.

Busques un espai tranquil per estudiar?

Educació. Del 9 de maig al 22 de juny les sales d'estudi nocturnes de Sant Andreu amplien els seus horaris habituals.

III Cicle de cinema i salut

Cultura. A través del visionat de pel·lícules es crerà l'espai per reflexionar, compartir i conèixer les diferents realitats que ens envolten.

Campanya solidària de donació de sang

Societat. Per quart any consecutiu, per Sant Jordi s'organitza aquesta campanya per recollir sang a les biblioteques de Barcelona.

Exposició "150è aniversari de la Fundació Casa Asil de...

Exposició. El proper dimecres 23 de març s'inaugura l'exposició documental per reviure la història de la Fundació i la seva relació amb Sant Andreu.

Debatem sobre el C. Gran de Sant Andreu, l'envelliment...

Participació. En el marc dels processos participatius del PAD aquesta setmana us convidem a debatre diverses propostes.

Consell de barri a Sant Andreu

Participació. El proper Consell de Barri de Sant Andreu tindrà lloc el proper dijous 17 de març a les 18:30h a l'Auditori de Can Fabra.