Can Fabra

Can Fabra

Aïllat davant d'una plaça pública amb font, jardí i aparcament subterrani, s'alça l'edifici Can Fabra, que alberga al seu interior serveis per a la cultura i la participació de primera magnitud i qualitat (biblioteca, sales d'exposicions, espai fòrum, sales d'estudi, punt d'informació...). A Can Fabra hi pots viure experiències relacionades amb la lectura i l'escriptura, la imatge i el so, la plàstica i l'art, el lleure i l'educació. Un dels projectes emblemàtics de l'Ajuntament de Barcelona i la peça cultural cabdal motor de la nova xarxa cultural del districte.

 • Biblioteca Ignasi Iglésias

  Fundada la tardor del 1935 per un conjunt d’intel·lectuals de Sant Andreu en memòria del poeta i dramaturg Ignasi Iglésias.

 • Taller de Músics

  El Taller de Músics Escola Superior d'Estudis Musicals difón la música feta a casa nostra i treballa per l'ensenyament musical de nivell superior.

 • Història

  El Centre Cultural Can Fabra és un dels projectes emblemàtics de l'Ajuntament de Barcelona i una vella reivindicació veïnal com a equipament cultural.

 • La font

  La font cibernètica fou inaugurada el 29 d’abril de 1995 i està dotada de sortidors parabòlics i verticals i polvorització amb jocs d’aigua.

Notícies

Tot el que passa a Sant Andreu

Sessió d'informació i debat sobre la xarxa de bus a Sant...

Participació. El proper dilluns 13 de febrer a les 18:00 h tindrà lloc la propera sessió informativa i de debat a Can Fabra. Us hi esperem!

La Biblioteca Ignasi Iglésias tanca per obres

Serveis. La biblioteca romandrà tancada entre el 27 de desembre i el 5 de gener, ambdós inclosos.

Obre l’American Space Barcelona, un espai per promoure l...

Equipaments. Obre l'American Space a la Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra a Sant Andreu.

Noves activitats a l'American Space de la Biblioteca...

Tecnologia. Una masterclass sobre les Sitcoms, un hackató tecnològic per a nenes i nens i un taller per dissenyar videojocs, les inscripcions estan...

Ofrena floral per la Diada de Catalunya

Diada. Per la Diada Nacional de Catalunya, el 10 de setembre es realitzarà una Ofrena Floral amb l'actuació de l'Orfeó l'Eco de Catalunya i una ballada...

L'escola La Sagrera obre les portes i l'Escola Can Fabra...

Educació. Aquest setembre l'Escola Can Fabra estrena nou edifici i l'escola La Sagrera iniciarà la seva activitat en mòduls provisionals.

Arriba la ballada de la Fresca

Cultura. El dissabte 2 de juliol a les 10 del vespre torna la Fresca i es trasllada a la plaça de Can Fabra.