Can Fabra

Can Fabra

Aïllat davant d'una plaça pública amb font, jardí i aparcament subterrani, s'alça l'edifici Can Fabra, que alberga al seu interior serveis per a la cultura i la participació de primera magnitud i qualitat (biblioteca, sales d'exposicions, espai fòrum, sales d'estudi, punt d'informació...). A Can Fabra hi pots viure experiències relacionades amb la lectura i l'escriptura, la imatge i el so, la plàstica i l'art, el lleure i l'educació. Un dels projectes emblemàtics de l'Ajuntament de Barcelona i la peça cultural cabdal motor de la nova xarxa cultural del districte.

 • Biblioteca Ignasi Iglésias

  Fundada la tardor del 1935 per un conjunt d’intel·lectuals de Sant Andreu en memòria del poeta i dramaturg Ignasi Iglésias.

 • Taller de Músics

  El Taller de Músics Escola Superior d'Estudis Musicals difón la música feta a casa nostra i treballa per l'ensenyament musical de nivell superior.

 • Història

  El Centre Cultural Can Fabra és un dels projectes emblemàtics de l'Ajuntament de Barcelona i una vella reivindicació veïnal com a equipament cultural.

 • La font

  La font cibernètica fou inaugurada el 29 d’abril de 1995 i està dotada de sortidors parabòlics i verticals i polvorització amb jocs d’aigua.

Notícies

Tot el que passa a Sant Andreu

Benvinguts a Gokuraku: el paradís manga de Can Fabra

Cultura. La biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra acull a partir d'aquest divendres una fira de cultura japonesa i manga amb concursos, tallers,...

Donació de sang a la biblioteca Ignasi Iglesias-Can Fabra...

Campanya solidària. 'Dona sang, amor de franc' és la iniciativa que han impulsat les biblioteques de Barcelona per instar la gent a fer donacions en la...

Compte enrere per a les jornades de 'Sexe, amor i...

Aprenentatge. La Fundació Àmbit torna amb la desena edició del cicle sobre Ecologia Emocional, que tindrà lloc a Sant Andreu els propers 7 i 8 d'abril.

Horaris de la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra per...

L'espai romandrà tancat del 14 al 17 d'aquest mes, tots dos dies inclosos, i els usuaris en podran fer ús des de dilluns 10 fins a dimecres 13.

Sessió d'informació i debat sobre la xarxa de bus a Sant...

Participació. El proper dilluns 13 de febrer a les 18:00 h tindrà lloc la propera sessió informativa i de debat a Can Fabra. Us hi esperem!

La Biblioteca Ignasi Iglésias tanca per obres

Serveis. La biblioteca romandrà tancada entre el 27 de desembre i el 5 de gener, ambdós inclosos.

Obre l’American Space Barcelona, un espai per promoure l...

Equipaments. Obre l'American Space a la Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra a Sant Andreu.