Esteu aquí

Amb l'educació

L'educació a Sant Andreu

L’educació és una part vital de la nostra societat ja que la formació afavoreix la millora de les condicions de vida dels veïns i veïnes dels nostres barris. Al districte disposem d’una àmplia varietat de centres educatius, des dels que imparteixen formació reglada i obligatòria, a d’altres en què tothom pot saciar la set de coneixements. Perquè viure la condició de ciutadans és viure-la amb educació.

Notícies

Tot el que passa a Sant Andreu

Preinscripció i matrícula a les escoles bressol...

Escoles bressol. Les unitats familiars que vulguin matricular un infant a una escola bressol municipal trobaran tota la informació necessària al lloc web...

Jornades de portes obertes als centres educatius

Educació. Els centres educatius de Sant Andreu organitzen jornades de portes obertes pel curs escolar 2017-2018.

Exposició somllotja!

Exposició. Del 16 de febrer al 24 d'abril s'inaugura l'exposició somllotja! amb els treballs dels alumnes de l'Escola Llotja amb seu a La Sagrera.

Comença el curs de tècnic d’Esport en l’especialitat d’Skate

Formació. El Centre Cívic Baró de Viver ha acollit aquest dimecres la 1a sessió del Curs d’Iniciació a Tècnic d’Esport en l’especialitat d’Skate.

Nou llibre "Els gegantons de les escoles de Barcelona"!

Cultura Popular. Aquest dimecres es presenta el llibre, un recull de més de 400 peces d'imatgeria festiva dels centres educatius de la ciutat.

L'Escola Ignasi Iglésias ampliarà les instal·lacions el 2018

Equipaments. El projecte consistirà en desmuntar l'actual poliesportiu Ignasi Iglésias, contigu a l'escola, per ubicar-hi nous espais educatius.

Dinamització d'hivern als patis escolars de Sant Andreu

Lleure. Sis escoles de Sant Andreu posen els seus patis a disposició del barri amb noves activitats per aquest hivern.