Itinerari 1
Mar

Des del Palau Bru, seguiu la llum de color de plata, que us guiarà per vuit instal·lacions fins a arribar a la plaça de Sant Jaume, on podreu veure l’espectacle Dansem amb la llum.

Durada mínima:

20 minuts

Distància total:

1.100 m

Itinerari 2
Catedral
El camí dels fanals guarnits de vermell que comença a la plaça de Sant Jaume us descobrirà dotze espectacles i instal·lacions de llum en un recorregut que acaba a la Casa dels Entremesos, a la plaça de les Beates.

Durada mínima:

20 minuts

Distància total:

980 m

Itinerari 3
Montcada

Un breu trajecte pel carrer Montcada tenyit de llum daurada us durà en un moment des de la Casa del Marquès de Lió, seu del Museu de les Cultures del Món, al Museu Picasso.

Durada mínima:

5 minuts

Distància total:

15 m

 

Seguiu el camí il·luminat per «Llum-i-links» i connecteu amb totes les instal·lacions

Sovint LLUM BCN s’amaga en patis interiors i racons insospitats de Ciutat Vella. Feu cas dels llums guarnits de color de plata, vermell o daurat, que us guiaran per totes les instal·lacions, espectacles i projeccions del festival.

Els recorreguts lumínics «Llum-i-links» han estat dissenyats per Michela Mezzavilla i artec3 Studio, organitzats per Hàbitat Urbà/Paisatge Urbà de l’Ajuntament de Barcelona i coordinats per l’Associació Professional de Dissenyadors d’Il·luminació (APDI).

 
Amb la col·laboració de l’Agència d’Energia de Barcelona