Al Raval
hi ha de tot!

Què necessites?

Sobre el web

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa aquest nou web per a la promoció del comerç del barri del Raval perquè el veïnat del barri, així com qui hi treballa i qui ve de passeig, conegui la riquesa comercial i empresarial del barri.

Hi trobaràs informació de botigues, petits comerços, grans establiments, bars, restaurants i diferents empreses de serveis del Raval.

Un segon objectiu d’aquest web és fomentar el paper del comerç com a agent dels projectes de cohesió social que es desenvolupen al barri. Per això, el web destaca els comerços  associats, tots ells agrupats en l’Eix Comercial del Raval, així com els establiments que formen part d’altres projectes transversals, com Raval Cultural. Properament, s’hi destacaran altres interseccions de comerç i vida social, cultural i comunitària.

El projecte l’impulsa l'Ajuntament de Barcelona –a través del districte de Ciutat Vella, Barcelona Activa i el Comissionat de Comerç, Consum i Mercats- en el marc del projecte de “Treball als Barris”.

Aquest web ha estat desenvolupat en programari lliure, és adaptable a mòbils i tauletes i la informació que conté està en tres idiomes: català, castellà i anglès.

El gestionem des de Foment de Ciutat. Si tens cap comentari, pots escriure’ns a fomentdeciutat@bcn.cat

Si el que vols però és donar d’alta el teu establiment, fes-ho utilitzant el formulari d’alta. Tots els comerços que figuren a aquest web ho fan mitjançant una autorització signada d’un responsable. Per això, un cop rebem el formulari, et visitarem per verificar les dades i sol·licitar una signatura.