Al Raval
hi ha de tot!

Què necessites?

Concurs de dibuix del Raval

Els voluntaris del Carrer Unió i Marquès de Barberà i els amics del Raval han organitzat un nou concurs de dibuix infantil entre nens i nenes del barri del Raval, especialment Raval Sud.

El lema d’aquest any es “la meva botiga preferida”, en el qual la mainada havia de reflectir aquella botiga o comerç del seu entorn que més els agrada. Un concurs que, a més, vol incidir en la importància i preservació en el comerç de proximitat. Especialment, en una zona amb tanta diversitat comercial com és el Raval i que, a més, es desitja potenciar des del districte de Ciutat Vella.

L’entrega de premis als nens i nenes guanyadors es va fer el dilluns 28 de setembre en un acte celebrat a la seu de l’Eix Comercial del Raval. Els guardonats són Biel Nebot i Éire, en la categoria de fins a 4 anys; Kiona Gevann i Leyla Mancebo en la categoria de 5 a 6 anys; Ariadna Riego, Nefeli i Manela Boronat en la franja d’edat de 7 i 8 anys; Lucía Martín, Kelly i Mar Valdivieso en la categoria de 9 i 10 anys; i per acabar, Coral, en 11 i 12 anys.

Aquest concurs compta amb la col·laboració dels comerciants dels c/Unió i Marquès de Barberà, Abacus, Eix Comercial del Raval, els veïns i veïnes del Raval i el Raval Cultural. Tots aquests estaments han facilitat material, infraestructura i donacions per a l’entrega de premis.