Al Raval
hi ha de tot!

Què necessites?

Restaurants vegetarians

C/ Pintor Fortuny, 32
Obert entre setmana de 12:30 a 16, dijous i divendres també per la tarda-nit de 20 a 23. Dissabte i diumenge obert de 13 a 16, dissabte també a la tarda-nit de 20 a 23.

Restaurant de cuina de mercat vegetariana amb plats aptes per a celíacs i vegans, amb una bona relació qualitat-preu i productes ecològics de proximitat i artesanals. Presenta com a objectiu la combinació equilibrada entre proteïnes, carbohidrats i verdures.

Plaça del Bonsuccés, 6
Obert de 8:30 a 00h; dissabte i diumenge fins a la 01h.

Establiment especialitzat en focaccia, un producte originari de Gènova (Ligúria) que consisteix en una massa feta amb farina i oli coberta amb herbes i altres productes alimentaris. També ofereix dolços artesanals, amanides, pastes i sucs naturals i ecològics; i com a acompanyament, cerveses d'importació, vins i melmelades.

C/Hospital, 74
Obert de dilluns a diumenge de 17:00h a 2:00h.

Restaurant amb menjar vegetarià. 30 tiradors de cerveses artesanals locals i internacionals.

c/Tallers, 74
Obert de dilluns a divendres de 9:30h a 23:30 i dissabtes i diumenges de 10:00h a 23:30h.

Teresa's Juicery és una de les primers marques de Cold-Pressed Juicing a Espanya. Les seves fórmules estan desenvolupades per Teresa Carles, junt amb tot el seu equip d’I+D+i. Teresa Carles materialitza el seu know-how forjat durant més de 37 anys cuinant fruits i vegetals en una sèrie de cold-pressed juices, cold-pressed purées, veggie-nut mylks, healthy smoothies i wellness exilir shots.

c/Tallers, 74
Obert de dilluns a divendres de 9:30h a 23:30 i dissabtes i diumenges de 10:00h a 23:30h.

Flax & Kale és un Restaurant Healthy flexiterià. Tots els plats estan dissenyats no solament pensant en el plaer gastronòmic, sinó també en el seu valor nutricional. Un 80% de l'oferta és plant-based i el 20% restant són receptes que inclouen peix blau.

c/Joaquín Costa, 26
Obert de dilluns a dissabte de 11:00h a 19:00h. Els dissabtes tanquen a les 15:00h.

Bar de sucs Cold Pressed. Vegetarià. Per emportar o prendre al local. Disposen de llets vegetals.

c/Jovellanos, 2
Obert de dilluns a diumenge de 9:00h a 00:00h.

Restaurant vegetarià. Els principals baluards són la seva Chef in Charge, Teresa Carles Borràs amb més de 37 anys d'experiència darrera els fogons, una relació qualitat preu molt ajustada i un constant afany d'exploració i innovació dintre de la categoria dels Healthy Restaurants.

C/Nou de la rambla ,24

Esmorzars, hamburgueses, delicatessen, entrepans, peix i marisc, i menjar vegetarià

Doctor Dou ,10 local 2
Obert de dilluns a dissabte de 10:00h a 20:00h.

Bar de sucs cold-pressed i batuts i aliments vius i crudivegans. Tot elaborat amb ingredients 100% ecològics i majoritàriament de proximitat. Begudes i aliments dissenyats per donar més energia i millorar la salut.

Plaça Emili Vendrell, 1
Ober de 11 a 24h cada dia.

Restaurant que aposta per una cuina vegetariana, casolana i natural. La majoria dels productes que utilitzen procedeixen del seu propi hort ecològic ubicat a la comarca del Moianès. Això facilita la frescor i la màxima qualitat dels aliments que es serveixen. Compten amb menús diaris, amb una amplia carta, i amb suggeriments que varien segons la temporada. Ofereixen una cuina que abasta tant plats locals com varietat de plats de tot el món, i que transforma noves i tradicionals receptes. També tenen opcions pensades per els celíacs i els vegans. Destaquen propostes per picar com els nuggets de tofu i bolets shitake, o plats com la sopa del dia, la lasanya de seitan i espinacs o les pizzes i hamburgueses vegetarianes. També tenen una amplia selecció de pastissos casolans i una gran varietat de tes i infusions ecològiques.