Barcelona Cultura

GRAN TEATRE DEL LICEU

El Liceu, un dels teatres més solemnes de l’arquitectura europea del segle XIX, es va inaugurar l’any 1847. Destruït posteriorment per un incendi el 1994 i reinaugurat el 1999, el Liceu és avui un dels símbols identificadors de la ciutat de Barcelona i un equipament fonamental del seu patrimoni cultural.

Amb 2.292 localitats, és un dels teatres d’òpera més grans del món. Acull representacions operístiques, espectacles de dansa, concerts, recitals i espectacles per al públic infantil.

Els objectius del Gran Teatre del Liceu, com a entitat pública, són la creació d’obres d’art que tenen la música com a llenguatge preferent i la difusió d’aquest art al nombre més ampli possible de ciutadans.

El Liceu ha estat el bressol de grans veus i de grans moments artístics. Una tradició que continua avui amb temporades que equilibren òperes de repertori amb títols innovadors i de reconeixement internacional.

Facebook: /liceu
Twitter: @Liceu_cat

PROGRAMA 2017/18

OCT

G. Verdi

OCT

Nova producció interactiva amb cor in

NOV

Deien que no es podia ballar, i és un

DES

Les aventures de Papageno amb Joan Fo

DES

Boris Eifman coreografia la música de

DES

Somnis de sorra amb música d'Albert G

Pàgines

SIGUES EL PRIMER!

Consulta la disponibilitat de l’espectacle que més t’interessi i reserva la teva entrada. Recorda agafar el teu tiquet per bescanviar-lo a la taquilla d’aquest espai, fins a 72 hores abans, o no hi podràs entrar!

Sol o amb un grup d’amics i amigues? Com prefereixis! Però l’acompanyament d’un adult és obligatori.

Més info a: Com funciona .