Barcelona Cultura

Què és?

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania.

Aquesta és la voluntat del programa Pantalla Barcelona que apropa el cinema recent fet a la ciutat als diferents districtes de Barcelona a través de les pantalles, en aquesta ocasió, de quatre centres cívics: Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural i Ateneu Fort Pienc.

A partir del 6 de juny i fins al 23 de juliol, torna el Pantalla Barcelona amb el seu primer cicle d’estiu. 8 llargmetratges, amb un total de 12 projeccions, es podran veure en aquesta tercera edició que aquest cop ofereix tota una programació a l’aire lliure a aquests quatre espais de proximitat de la ciutat.

Aquesta edició no fem només cinema. Fem cinema al barri, a la fresca, amb els centres cívics com a referents i amb un DJ que posarà música a la vetllada. Pantalla Barcelona és una experiència. Un punt de trobada on compartir cinema. Us esperem!