Nou Barris

Notícies

Tot el que passa a Nou Barris

Què pots fer a Nou Barris del 28 d'octubre al 6 de...

Us detallem l'agenda de les activitats (festes, tallers, concerts, teatre, conferències...) que tenen lloc al districte durant la propera setmana.

XVI Jornades de Salut Mental a Nou Barris

Durant dos dies -divendres 11 i dissabte 12 de novembre- la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta acull diferents taules rodones a càrrec de professionals de la...

Matrícula oberta en el Centre de Formació de Persones...

El CFA Madrid, de la Generalitat de Catalunya, ofereix la possibilitat d'ampliar els seus coneixements a aquell adult que ho desitgi.

Salut per a tothom a la Guineueta

El dia 3 de novembre, de 10.30 a 12.30h la Dra. Liliana Elstein, psiquiatra del CSMA Nou Barris Nord, farà una xerrada gratuïta explicativa sobre el funcionament del seu...

Ruta literària i artística a Nou Barris

“Paraules d’Aigua” ha estat la darrera de les passejades que ens permeten descobrir aquest districte d'una manera diferent.

La Casa de l'Aigua us ofereix el millor cinema sobre medi...

Medi ambient. 'Conèixer per canviar' és el nom del cicle de quatre documentals que tindran lloc els divendres a la tarda del mes de novembre.

Una app per conèixer Nou Barris!

Nou Barris disposa d'una app que t'acompanyarà, a través de cinc rutes a peu, pels seus punts d'interès paisatgístic, patrimonial i cultural.

Nou Barris a Twitter

Nou Barris a Facebook

Subscriu-te

Nou Barris a Issuu

Accediu al perfil oficial del Nou Barris al Issuu. Trobareu documentació i presentacions actualitzades.

Nou Barris a Instagram

Accediu al perfil oficial del Nou Barris al Instagram.

NouBarris @Flickr