Missatge d'error

Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 789 of /var/www/apps/app0079/www/monllibre/includes/bootstrap.inc).
Un festival inclusiu
La imaginació no té límits

Com a cada edició del festival, els infants amb problemes d’audició o de visió podran gaudir de la màgia dels contes a Món Llibre gràcies a la llengua de signes o als llibres en braille. Enguany, però, el festival fa un pas més i aposta per la integració de les persones amb discapacitat des de l’escenari: Diario di un brutto anatroccolo (L’aneguet lleig), el clàssic conte d’Andersen, adquireix aquí una nova dimensió. El muntatge de la Factory Compagnia Transadriatica (Itàlia) incorpora al repartiment una actriu amb síndrome de Down, que demostra que no hi ha límits per transmetre la saviesa i la profunda emoció d’aquesta faula universal. Tota una lliçó de superació.

BOOX
Caixes que conviden a llegir

Si Món Llibre ha convertit els exteriors del MACBA i del CCCB en un parc d’atraccions imaginari, els estudiants del Màster de Disseny i Producció d’Espais de la UPC-CCCB han transformat una de les sales del MACBA en un decorat amb caixes de cartró. L’espai resultant és un refugi perquè les nenes i els nens de 8 a 12 anys puguin capbussar-se en la lectura o trobar un lloc propi al festival, l’Espai dels Grans. L’acumulació de caixes i les catifes que folren el terra creen una atmosfera càlida i acollidora, com també ho fan les illes de descans, disposades perquè els visitants puguin ajeure’s còmodament per llegir o per descansar. La intenció és que l’espai es modifiqui al llarg del festival gràcies a les intervencions dels mateixos usuaris: d’aquesta manera, l’espai blanc s’omplirà de dibuixos i notes de tothom que hagi passat per aquest món de llibres i caixes.

Converses amb David Cirici
L’autor de Molsa participarà en dos col·loquis postfunció

Món Llibre no només ha fet possible que Molsa arribi als escenaris, sinó que us dona l’oportunitat de conèixer David Cirici, el seu autor, i de xerrar-hi. Cirici participarà en el col·loqui posterior a la funció de Molsa de dissabte i diumenge, a les 16.30 hores, perquè també ell us vol conèixer i saber què en penseu, d’aquest gosset tan valent i dels personatges que li surten al pas mentre busca la seva amiga. Ja podeu pensar què voleu preguntar-li: ell us respondrà amb molt de gust!

Guardonada amb el Premi Edebé de Literatura Infantil, la novel·la Molsa ha saltat a l’escena gràcies a l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i el Teatre Lliure, coproductors de l’espectacle. La companyia Thomas Noone Dance és la responsable de la proposta artística, en què conviuen dansa, paraula i titelles.