"Combinat de circ i dansa", dins del "MAC Festival"

"Combinat de circ i dansa", dins del "MAC Festival"
Fitxa

Parc de la Trinitat

 Adreça: Pg Santa Coloma 60
Districte: Sant Andreu

A causa de la pluja, les activitats del dia 25 que es realitzen al Parc de la Trinitat s'han cancelat


Una pila d´artistes ens demostren que a Barcelona s´està fent, ara mateix, un circ de primera. Us ho ensenyen, amb festa i no amb paraules, la Mònica Lucchetti, directora artística d´aquest Combinat de circ i dansa, i tot de malabaristes, acròbates i ballarins.

Cía. Vaques (Barcelona / Astúries): Presentadors
L´asturià José Luis Redondo i el seu company de professió Jorge Albuerne (potser els heu vist a tots dos a l´espectacle Ye orbayu) s´encarregarà de presentar el conjunt de les activitats d´un combinat de circ i dansa on el bon humor és un ingredient imprescindible.

Michael Ferreri (Madrid / Colònia)
Malabarismes amb pilotes, rutines de velocitat, trucs d´alt nivell i de la màxima dificultat amb entre tres i nou pilotes... Són algunes de les coses sorprenents que fa Michel Ferreri, un artista que
signa un xou adrenalínic en el qual fa anar les pilotes a una velocitat impossible i sense parar quiet ni un moment. Procedeix d´una família lligada al circ, ha actuat en més de deu circs professionals i ha participat en festivals tan prestigiosos com
el 35 Festival Mondial du Cirque de Demain, en el qual va guanyar la medalla de bronze.

Duo Laos (Argentina): Upside Down
Mercedes Martín i Pablo Raffo treballen junts des de l´any 2005 i tenen una llarga trajectòria en el món del circ. Des de l´any 2011 la companyia resideix a Barcelona i treballa per tot Europa oferint espectacles de diferents formats, exposant les seves inquietuds. Comparteixen la passió per la disciplina del mà a mà amb les acrobàcies i combinen amb habilitat la força, la flexibilitat i la precisió. En aquest espectacle ens parlen, a cop d´acrobàcies, de les relacions humanes, tot partint de la història de dues ànimes en conflicte.

Juana Beltran (Barcelona): Lo quieto del movimiento
Una artista argentina que viu a Barcelona i ha format part d´algunes de les companyies de circ de més prestigi de la ciutat torna a la Mercè per mostrar-nos el seu talent en els equilibris verticals. La veureu creant tota mena de figures i mantenint el seu cos ferm en les postures més difícils mentre escolteu una música bellíssima.
L´equilibri i la pau d´esperit, fets circ.

Endika Salazar (País Basc): 22:55
Aquest malabarista basc ens demostra en els seus espectacles que, per crear un personatge en escena, no es necessiten paraules, només uns quants moviments i un talent com el seu. El veureu fer anar les masses, evolucionar per l´escenari imprimint la màxima poesia al seu moviment, i a sobre, fer sorprenents malabarismes que ens parlen de la llibertat i la potència de la seva personalitat artística.

Héctor Plaza & Agnès Sales (Barcelona): Ehiza
Agilitat, força i velocitat són conceptes essencials en un duet de dansa que retrata la persecució d´un depredador de la seva presa, una trobada entre dos cossos que canvien de paper contínuament i converteixen en moviment una lluita de poder. La interpreten dos ballarins de dansa contemporània, que anteriorment havien tingut
una relació intensa amb el break dance.


Informació
Desde el Sábado 24 hasta el Domingo 25 Septiembre

Horari
Dies Hores Preus
dissabte i diumenge a les 12:00 h i a les 16:00 h i a les 18:00 h

Entrada Gratuïta