Un Piromusical amb accent francès

[ 25.09.16 ]

 Una de les cites més multitudinàries de la festa posa punt final a la Mercè el diumenge, 25 de setembre. No us perdeu el Piromusical, d'enguany, perquè ret tribut a grans figures de la música desaparegudes darrerament i... parla amb accent francès.

Serà, com és habitual, una cita imprescindible amb el foc i la pólvora, amb un cel pintat de colors on les explosions pirotècniques es coordinen perfectament amb una música especialment triada per a l'ocasió. Jordi Bonet s'ha encarregat de triar la banda sonora d'aquesta gran celebració, durant la qual gaudirem un any més de les creacions de Pirotècnia Igual.

Enguany, París ha estat la ciutat convidada de la Festa Major de Barcelona i, en conseqüència, el Piromusical fa referència en aquesta ocasió a les músiques més pròpies de la capital francesa.

La chanson, doncs, serà una de les protagonistes d'un Piromusical que, per moments, semblarà que transcorre pels carrers de Montmartre o de qualsevol barri popular de París. 

Les referències franceses, però, no seran les úniques protagonistes del Piromusical de la Mercè d'enguany, que també retrà homenatge a dos grans músics desapareguts de fa poc.

Us parlem de Prince i de David Bowie, dos grans genis del pop rock, el soul i el funk melodies dels quals sonaran, amb tota seguretat, en el gran espectacle de llum i color que posa punt final a la festa de Barcelona.

Recordeu que, amb motiu del Piromusical, es reforçaran els serveis de metro a les línies 1 i 3 del metro de Barcelona, que tenen parada a la plaça d'Espanya i que, per arribar a l'Avinguda de Maria Cristina, escenari d'aquesta activitat, haureu d'utilitzar els transports públics.