"International Hip Hop", dins del "MAC Festival"

"International Hip Hop", dins del "MAC Festival"
Fitxa

Parc de la Ciutadella

Adreça: Pg Picasso 21
Districte: Ciutat Vella

Les activitats del dia 25 que es realitzen al Parc de la Ciutadella queden cancel·lades definitivament per pluja

International Hip Hop (París / Barcelona)

Del house al hip-hop contemporani. És el camí que podreu recórrer si veniu a veure el cabaret d´aquesta Mercè. Els Brodas Bros fan de presentadors i amfitrions d´una pila d´artistes francesos que deixen constància de la importància d´aquesta escena a París. I és que a la capital francesa s´hi fan festivals de hip-hop de gran prestigi i és la ciutat d´origen de tot d´artistes com aquests:

Arthur Cadre i Stephane Deheselle (París): Soulmates
Break dance i hip-hop són l´especialitat d´aquest duet on es fa realitat allò que els extrems es toquen. Veieu-los expressar-se amb tota la poesia i amb una extrema habilitat per a les contorsions
més increïbles. Us deixaran bocabadats.

Eklips - The Human Beatbox (París)
Doneu-li quatre minuts a aquest noi, considerat un prodigi del beatbox, i només utilitzant la seva boca us dibuixarà un recorregut sorprenent per la història del hip-hop, que passa per temes com
Rapper´s Delight, My name o Power.

Junior Almeida (París): Le Ballon
Diuen que és un dels reis del popping, un estil de dansa urbana que és la base del seu xou, Le Ballon, ple d´emoció i energia. Atenció, perquè a més de ballarí i coreògraf, fa de professor al prestigiós Centre International de Danse de Jazz de París.

Street Style Society (S3) (París)
El futbol, el bàsquet i el hip-hop tenen més a veure del que us pensàveu. Us ho deixaran clar els joves integrants d´aquest col·lectiu, format per freestylers internacionals que són líders en solitari i que, quan s´uneixen, deixen tothom fascinat.

YZ (París): Dans l´arène
Aquests artistes francesos són els guanyadors del prestigiós festival de noves danses urbanes Hop, que es va celebrar el desembre passat al Mercat de les Flors. A la Mercè treballaran les disciplines del locking i del popping, que es caracteritza per la contracció dels músculs al ritme de la música.

Ebene de Légende (París): Jump with Us
Sabeu què és el Double Dutch? Doncs saltar amb dues cordes i combinar-ho tot plegat amb acrobàcies i hip-hop. Us deixarà sorpresos l´habilitat extraordinària d´aquesta jove estrella d´una modalitat que va néixer a les escoles... els anys cinquanta!

Compagnie Makiato (París): Extrait de(s)connection(s)
Tatiana Seguin va ser la fundadora, el 2014, d´aquesta companyia original d´Angulema. Veieulos actuar i descobrireu el valor de la barreja i la hibridació, ja que ells treballen en un territori que inclou dansa contemporània, hip-hop, afro, jazz i fins i tot krump, un estil caracteritzat per l´expressivitat i l´energia dels moviments.

Willow & Liss Funk (París): Paris-BCN Connection
Dos grans especialistes que a través del locking, un estil de dansa que es caracteritza pels ràpids moviments de braços i cames i d´altres de més suaus dels malucs, munten una peça col·lectiva on participen els Brodas Bros. Emoció i... funk!

Brodas Bros + Brincadeira (Barcelona): BrincaBros
Sabíeu que els Brodas Bros acaben de crear un espectacle amb el grup de percussió Bricadeira? Ens n´ofereixen una mostra que recupera
alguns dels millors números. No us els perdeu i, a més dels Brodas, veureu en acció un dels col·lectius de percussió amb més projecció de la ciutat. Edison Aguilar i el seu grup ens mostren la seva habilitat extraordinària i una forma física impressionant, condició imprescindible per tocar amb tota l´energia que requereixen les seves actuacions.

Informació
Des del Dijous 22 fins al Diumenge 25 Setembre

Horari
Dies Hores Preus
dijous a les 21:30 h

Entrada Gratuïta

divendres a les 19:45 h
dissabte i diumenge a les 13:00 h i a les 19:45 h