Concert 'La Ser' amb "Jordi Ninus", "Alvaro Soler". "Morat", "David Otero" i "Juan Magan", dins de "Sintonitza la Mercè"

Concert 'La Ser' amb "Jordi Ninus", "Alvaro Soler". "Morat", "David Otero" i "Juan Magan", dins de "Sintonitza la Mercè"
Fitxa

Avinguda Reina Maria Cristina

Adreça: Av Reina M Cristina 1
Districte: Sants-Montjuïc

19 h DJ Adrià Ortega
El presentador de l´ADN40 i un dels DJs més populars de LOS40 Catalunya us punxarà la música més actual de l´emissora de referència. Porta des dels 17 anys treballant a la ràdio, així que sap el que es fa. Us farà ballar, segur.

19.15 h Masterclass Plàstic
Els de Plàstic són uns especialistes en el món dels DJs, d´aquí que per la Mercè ens ofereixin una classe mestra on podreu introduir-vos en alguns dels secrets de la professió.

19.30 h Jordi Ninus (Barcelona; pop-rock)
Poprock melòdic amb detalls folk i country. És el que fa un músic que vam conèixer el 2014 amb el disc Camina i que fa pocs mesos ha editat París, un disc amb un títol ben adient per aquesta Mercè. Ja l´heu escoltat?

20.15 h Álvaro Soler (Barcelona; pop)
El seu tema El mismo sol el va fer triomfar l´estiu del 2015 a mitja Europa i fins i tot va arribar a cantar una versió de la cançó amb Jennifer Lopez. Ara sona arreu el seu nou single Sofía, pop llatí del bo que us posarà a ballar sense parar.

21 h Morat (Madrid; folk-pop)
«Sobre el amor y sus efectos secundarios» és el nou àlbum d´aquesta banda, tota una revel·lació dels sons llatins més nous. El grup el formen Juan Pablo Villamil Cortés, Juan Pablo Isaza Piñeros, Alejandro Posada Carrasco i Simón Vargas Morales. Veniu a escoltar-los!

21.45 h David Otero (Madrid: pop-rock)
Abans el coneixien com El Pescao i formava part d´El Canto del Loco, però ara té personalitat músical pròpia i ha esdevingut l´última bomba del poprock. No us perdeu les tornades demolidores de Una vez más.

22.30 h Juan Magan (Badalona; DJ)
Productor, DJ, compositor, lletrista, cantant... Aquest artista amb moltes cares s´ha dedicat als ritmes més urbans i ha creat obres que van del dance i l´electro llatí al reggaeton i el pop. No fa gaire fa ens va seduir amb el tema Baila conmigo, que forma part del seu últim EP, Quiero que sepas.

Informació
Dijous 22 Setembre

Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous a les 19:00 h

Entrada Gratuïta

DJ Adrià Ortega
a les 19:15 h Masterclass Plàstic
a les 19:30 h Jordi Ninus
a les 20:15 h Alvaro Soler
a les 21:00 h Morat
a les 21:45 h David Otero
a les 22:30 h Juan Magan