Tubs del món, amb la companyia Bufa & Sons

Tubs del món, amb la companyia Bufa & Sons

dimecres, febrer 4, 2015 - 00:41

Com sona una totxana? I un pal d’escombra? Com es pot fer música, amb un raspall o una regadora? El Xavi Lozano i la seva troupe fam sonar fins i tot un con de tràfic. Vine a veure, perquè et quedaràs sense sanglot. I si no t’ho acabes de creure, mira’t la seva actuacio a El Hormiguero amb el Pablo Motos i els Estopa.

LCéM, cicle de concerts familiars
Diumenge 12 d’abril a les 12 h a l’Auditori AXA – Les Corts

En un  format de conferència-concert, l’artista principal estableix un diàleg amb el públic on l’humor sempre és present amb un text enginyós i inteligent, ple d’ironies verbals i visuals. Un espectacle on l’emoció, la màgia i el riure estan assegurats i la gran qualitat musical dels seus intèrprets agafa per sorpresa l’espectador.

 

Venda d’entrades
A partir del 31/03,
a la Seu del Districte de les Corts (pl. Comas, 18, recepció)
-entrada general: 4,14 €
-entrada infantil i adolescent (de 3 a 16 anys): 2,90 €
i el dia 12/04, des de les 10.30 h, a l’Auditori Axa – Les Corts

 

La música que ho envolta tot

Els instruments musicals no ho serien pas si no fos perquè algú els fa sonar. Una trompeta a sobre la taula no és res més que una natura morta, com una bonica fruita de plàstic o una bèstia dissecada. El mateix passa amb tota la resta d’instruments, o si més no, amb aquells que anomenem no musicals o simplement objectes o coses. Si ningú els despertés musicalment, mai no sabríem com sonen. I vet aquí els quotidiòfons.

Fer música amb objectes és tan vell com la tos i viceversa. La idea, però, és absolutament vigent. Amb Bufa & Sons, Marc Vila, Guillem Aguilar i Xavi Lozano ens ofereixen un concert extravagant, amb unes exquisides composicions musicals. Un viatge inevitablement còmic i didàctic, amb objectes quotidians que habitualment veiem però no sempre sentim, per a seguir-nos demostrant que la música és allà on decidim trobar-la.

Intèrprets
.   Xavi Lozano: con, regadora, maó, crossa, cadira, roda, ampolla, tubs…
.   Guillem Aguilar: baix elèctric, motxelo i mandolina
.   Marc Vila: bateria ètnica, kalimba, calaix i percussió
Idea original i direcció: Xavi Lozano
Escenografia i vestuari: Bufa & Sons

 

*

LCéM – Les Corts és Música