Torna el teatre infantil accessible amb l'obra "El bosc com balla"

Torna el teatre infantil accessible amb l'obra "El bosc com balla"

dimarts, febrer 6, 2018 - 10:07

Una història de música, boscos i màgia. En Lukas, un nen que viu enmig del bosc amb la seva mare, descobreix que no té cançó i creu que per això les coses mai no li surten bé. Aquesta és la història de "El bosc com balla".

Torna a les Corts el teatre infantil accessible. El Centre Cívic Tomasa Cuevas – Les Corts acull, aquest diumenge, una nova sessió matinal per als més petits i petites de la família.

Com sempre, la sessió comptarà amb les següents mesures d’accessibilitat:

  • Subtitulació en pantalla.
  • Audiodescripció en directe.
  • Servei d’Interpretació en LSC.
  • Visita tàctil i anticipativa  a les 11:30 h.

L’activitat és gratuïta , però es necessita reserva prèvia.

Dia: 11 de febrer
Hora: A les 12 h
Lloc: CC Tomasa Cuevas – Les Corts

Reconeixement com a bona pràctica

El teatre infantil accessible, un projecte impulsat per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, es troba dins el Banc d’experiències i bones pràctiques de l’Ajuntament de Barcelona.

El projecte consisteix a incorporar la vessant de l’accessibilitat al teatre familiar de la ciutat, introduint recursos tècnics i humans que serveixen com a mesures de suport per als infants amb discapacitat sensorial. El districte de les Corts ha estat pioner en aquest àmbit, sent el primer en apostar pel teatre infantil accessible l’any 2009. Després, s’hi van afegir els districtes de l’Eixample i Sant Andreu. Gràcies a la introducció de mesures d’accessibilitat, els infants amb discapacitat gaudeixen dels espectacles en igualtat de condicions que la resta del públic infantil.

Les mesures inclouen el servei d’audiodescripció, la visita tàctil a l’escenografia de l’espectacle i al vestuari, la dotació d’emissores de freqüència modulada, el servei d’argumentació anticipativa, el servei de subtitulació i el servei d’interpretació en llengua de signes.