Rolf & Flor, les coincidències a distància

Rolf & Flor, les coincidències a distància

dissabte, febrer 7, 2015 - 19:24

Els Pinker Tones ens ensenyen a volar a través d’un conte cantat que explica com el Rolf, des de Barcelona, i la Flor, des de Nova York, es troben al Carib. Deu cançons, en català i en anglès, que creen una gran història.

LCéM, cicle de concerts familiars
Diumenge 10 de maig a les 12 h a l’Auditori AXA – Les Corts

The Pinker Tones, el duo català reconegut internacionalment pels seus treballs de música electrònica, s’endinsa ara en la creació d’una sèrie de llibres-disc i espectacles per a públic familiar, de sonoritat més acústica, sense perdre, però, el seu particular estil alternatiu que els ha fet guanyar el favor de la crítica i del públic. Ara presenten ‘Rolf & Flor’.

 

Venda d’entrades
A partir del 24/04,
a la Seu del Districte de les Corts (pl. Comas, 18, recepció)
-entrada general: 4,14 €
-entrada infantil i adolescent (de 3 a 16 anys): 2,90 €
i el dia 10/05, des de les 10.30 h, a l’Auditori Axa – Les Corts

 

Una història que volta el món

El Rolf és un nen mig alemany de Barcelona i explica la seva història en castellà. La Flor és una nena mig llatina de Nova York que ens l’explica en anglès. El Rolf porta unes ulleres molt grosses i la Flor du uns aparells molt grans a les dents. Això els fa excepcionals davant dels seus companys, però entenen les diferències i això fa que no tinguin por de la fantasia.

Tots dos veuen el món com un lloc ple de coses amb diferents i enlluernadores que els fa participar en un concurs urbà, el Rolf a Barcelona i la Flor a Nova York, fins aconseguir un premi que els arreplega al Carib. A la platja, la Flor veu el Rolf com escriu el seu nom a la sorra i s’adona que és el seu propi nom escrit a l’inrevès. La història s’acaba, i comença l’amistat.

La història del Rolf i la Flor s’articula amb deu cançons, cantades en castellà per en Rolf i en anglès per la Flor. No són exactament la mateixa cançó, sinò que hi hi ha diferències i coincidències. A mesura que avança la història, les coincidències creixen fins que arriben a cantar plegats una cançó, cadascú en el seu idioma.

 

Intèrprets:
.      Míster Furia: narració, veu, harmònica, melòdica, kazoo i ukelele
.      Professor Manso: percussió, glockenspiel i veu
.      Dj Niño: guitarra i veu
Idea original i guió: The Pinker Tones
Direcció escènica: Sandra Monclús
Disseny de llums: Magda Kozlowska

 

The Pinker Tones

El duet musical The Pinker Tones va nèixer a Barcelona el 2001 de la unió de “Mister Furia” i “Professor Manso”, els noms artístics dels seus components. Reconeguts internacionalment tant a Europa com al Japó i els Estats Units pels seus treballs i actuacions, han rebut crítiquees extraordinàries dels mitjans especialitzats de tot el món.

La seva barreja d’estils amb la música electrònica present tothora, va del pop, el funk i el soul fins a la bossa nova, el breakbeat, el swing, el lounge i la psicodelia. Les seves cançons estanc composades en castellà, francès, anglès i alemany.

Des del llançament de ‘The Million Color Revolution’ amb el seu propi segell Pinkerland Records (fundada per la banda i el segell britànic Outstanding Records) i el segell alternatiu Nacional Records, The Pinker Tones han dut a terme més de 300 espectacles en més de 40 paisos.

 

*

LCéM – Les Corts és Música