Novetats en els horaris del servei a domicili del Mercat de les Corts

Novetats en els horaris del servei a domicili del Mercat de les Corts

dimarts, abril 4, 2017 - 12:22

El Mercat de les Corts segueix oferint una atenció especial als seus clients amb el servei de repartiment a domicili gràcies al conveni entre l'Institut de Mercats de Barcelona i ALCIL (Associació Les Corts per la Inserció Laboral). Un servei que ara modifica el seu horari.

El servei, un factor de competitivitat comercial i d’ampliació de les facilitats en la compra, consisteix en el repartiment de les compres realitzades pels clients del mercat al seu domicili. Un cop feta la compra, físicament al mercat o per telèfon des del domicili, el mercat disposa d’un servei de repartiment que porta la compra fins a la porta de casa del client.

Aquest són els horaris:

  • Dimarts, dimecres i dijous de 9 a 14 h.
  • Divendres de 9 a 19 h.
  • Dissabte de 9 a 14 h.

Per a més informació, cal adreçar-se al Punt d’atenció del Mercat o al telèfon 667 570 336.

Servei inclusiu, inclusió en el servei

Si bé és un servei que beneficia tothom atès que els clients poden fer les compres sense haver-se de preocupar del volum o del pes i les complicacions que això comporta en el transport a casa, és especialment indicat per a persones amb dificultats de mobilitat.

D’altra banda, l’Assoc. de Concessionaris del Mercat de les Corts pot aplicar aquest servei en virtut al conveni signat entre l’Institut de Mercats de Barcelona i l’Assoc. Les Corts per a la Inserció Laboral – ALCIL, col.laborant a fer unes Corts més inclusives.

*

Les Corts és… comerç