Nou plànol turístic i comercial de les Corts

Nou plànol turístic i comercial de les Corts

dilluns, febrer 5, 2018 - 12:47

El plànol es pot consultar en línia o aconseguir-lo en paper als equipaments municipals del districte, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i als hotels que formen part del Gremi d'hotelers.

El districte de les Corts, conjuntament amb el Gremi d’hotelers, ha fet públic un nou plànol turístic i comercial que combina informació del districte amb el plànol general de la ciutat de Barcelona.

El nou document permet conèixer, de forma breu, la història del districte i descobreix 28 punts d’interès turístic que es troben repartits pel territori de les Corts. Des dels Pavellons Güell a Cristalleries Planell, passant pel Camp Nou, el recinte de la Maternitat o el Centre Cívic Can Deu. L’usuari podrà situar al mapa tots els punts d’interès i conèixer breument les seves característiques.

A banda, el plànol ofereix informació comercial, així com la situació dels mercats, museus, jardins i transport públic del districte.

Finalment, l’usuari té accés directe a les cinc Rutes turístiques del districte, a través d’un codi QR que s’escaneja amb els dispositius mòbils. Com el districte és capdavanter en la inclusió de persones amb diversitat funcional, també es poden aconseguir les rutes de turisme accessible dissenyades per a tots els públics amb material adaptat (algunes són guiades).