El Districte rep la Menció Commemorativa de la RFEH pel suport al torneig d'Hockey +

El Districte rep la Menció Commemorativa de la RFEH pel suport al torneig d'Hockey +

dimecres, març 7, 2018 - 14:11

El torneig d'Hockey+ ha rebut la Menció Commemorativa per part de la Reial Federació Espanyola d'Hoquei durant el sopar de gala del Torneig d'Hoquei Inclusiu de la Copa S.M el Rei i la Reina, que se celebrava a València.

Un reconeixement pel suport a la celebració de la desena edició del Torneig La Illa d’Hockey+ Sala, organitzat per l’Escola Moragas, el FC Barcelona i el Districte de les Corts, i al seu valor com a projecte d’inclusió de joves amb discapacitat a través de l’esport.

El president de la RFEH, Santiago Deó, va fer entrega de la distinció al Regidor del Districte, Agustí Colom, en un acte on també van estar presents tècnics del districte, així com en Gabriel Barbeta, tècnic que conjuntament amb el Jordi Lobo, coordinador del projecte, van impulsar la iniciativa. També els acompanyaven dos jugadors d’Hockey+, en Juanjo Bergés, del RC Polo- CO Les Corts, i en Víctor Cadenas, del FC Barcelona.

El torneig d’Hockey+ és un projecte d’esport inclusiu on els equips estan formats per persones amb discapacitat intel·lectual provinents de centres ocupacionals, i d’escoles  dels diferents districtes de la ciutat.

Any rere any, el Torneig d’Hockey+ ha demostrat ser una bona via per a la inclusió i integració de les persones amb discapacitat intel·lectual en el món de l’esport i també per al gaudir del temps de lleure dels participants i de les seves famílies.