Gimnàstica rítmica a les Corts: un esport inclusiu

Gimnàstica rítmica a les Corts: un esport inclusiu

divendres, gener 19, 2018 - 13:43

La Biblioteca les Corts – Miquel Llongueras està donant a conèixer aquests mesos a la seva planta baixa i, també en format digital, un projecte de caràcter territorial, vers la vessant de la inclusió social i relacionat amb la seva especialització, l’esport. L’ha realitzat en col·laboració amb el Club Esportiu Jeroni de Moragas, entitat sense ànim de lucre, que té com a objectiu oferir un espai de gimnàstica rítmica per a persones amb discapacitat intel·lectual.

La biblioteca ha elaborat una exposició de documents sobre aquesta temàtica donant així una major visibilitat al seu fons d’esport, ha dissenyat uns punts de llibre amb codis QR que enllacen als diferents recursos digitals integrats en el seu blog i ha realitzat una guia sobre inclusió social. De forma paral·lela, ha difós mitjançant vídeos, imatges i altres recursos, la pràctica de la gimnàstica rítmica com una eina per promoure hàbits saludables i per treballar valors bàsics per a una millor qualitat de vida.

Un projecte que afavoreix la cooperació territorial i el treball a nivell d’inclusió, una de les principals línies estratègiques del Districte de Les Corts.

Animeu-vos a conèixer-la!