Esteu aquí

Les Corts és... Inclusió

Les Corts és... Inclusió

L’Espai d’Inclusió del districte de les Corts és un espai d’acció, de reflexió i d’interacció entre el conjunt dels agents implicats: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector i agents econòmics i de coneixement. Les accions i iniciatives de l’Espai 20+20+20 aglutinen els principis de compromís, igualtat, col·laboració, cooperació, confiança, respecte, transparència i participació.

Espai d'Inclusió 20+20+20

L'Espai d'Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l'objectiu d'eliminar barreres i obstacles socials. El projecte aglutina tres grans grups de membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts. El Districte de les Corts impulsa aquest espai amb l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats en tots els àmbits, sumant les voluntats i les capacitats d'actors socials diversos, els quals poden aportar conceptes innovadors per enriquir un debat necessari per analitzar com ampliar les accions d'integració.

Notícies

Tot el que passa a Les Corts

Imatge de http://barcelonaopenbancsabadell.com

El Torneig Comte de Godó aposta pel desenvolupament...

La 66a edició del campionat promourà una brigada sostenible dins el marc de l'Espai d'Inclusió de les Corts.

Pròrroga per renovar la targeta d'aparcament individual

Fins el 27 d'abril del 2018 hi ha temps per poder renovar la targeta d'aparcament per a persones amb discapacitat

La Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts t...

L'entitat del districte organitza un Certamen Fotogràfic i un curs de fotografia inicial, tots dos amb l'aigua com a temàtica principal.

El Festival Jardins de Pedralbes torna a apostar per la...

La 6a edició del Festival Jardins de Pedralbes se celebrarà del 6 de juny al 15 de juliol.

El Districte rep la Menció Commemorativa de la RFEH pel...

El president de la Reial Federació Espanyola d'Hoquei, Santiago Deó, va fer entrega de la distinció al Regidor del Districte, Agustí Colom.

Nou plànol turístic i comercial de les Corts

El plànol es pot consultar en línia o aconseguir-lo en paper als equipaments municipals del districte i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Una ruta inclusiva per conèixer les Corts

El districte, capdavanter en la inclusió de persones amb diversitat funcional, presenta una ruta pel casc antic de les Corts.