Esteu aquí

Les Corts és... Inclusió

Les Corts és... Inclusió

L’Espai d’Inclusió del districte de les Corts és un espai d’acció, de reflexió i d’interacció entre el conjunt dels agents implicats: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector i agents econòmics i de coneixement. Les accions i iniciatives de l’Espai 20+20+20 aglutinen els principis de compromís, igualtat, col·laboració, cooperació, confiança, respecte, transparència i participació.

Espai d'Inclusió 20+20+20

L'Espai d'Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l'objectiu d'eliminar barreres i obstacles socials. El projecte aglutina tres grans grups de membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts. El Districte de les Corts impulsa aquest espai amb l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats en tots els àmbits, sumant les voluntats i les capacitats d'actors socials diversos, els quals poden aportar conceptes innovadors per enriquir un debat necessari per analitzar com ampliar les accions d'integració.

Notícies

Tot el que passa a Les Corts

5a desfilada per la integració a Pedralbes Centre

El dissabte 30 de setembre va tenir lloc la 5a desfilada per la integració a la plaça del Pedralbes Centre.

Projecte Maridatges Inclusius 17

Trobada de l’Espai d’Inclusió 20+20+20 al Centre cívic Joan Oliver – Pere Quart per treballar iniciatives en l'àmbit del comerç i turisme.

Una ruta inclusiva per conèixer les Corts

El districte, capdavanter en la inclusió de persones amb diversitat funcional, presenta una ruta pel casc antic de les Corts.

El Districte de les Corts al II Congrés Internacional d...

Educació. El Districte de les Corts presentarà l'Espai d’Inclusió 20+20+20 dins del marc del II Congrés Internacional d’Orientació per a la Inclusió.

Èxit de participació a la cursa solidària “En Marxa per...

La setena edició de la cursa solidària “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”, aplega més de 2000 persones.

Peixos, la sèrie web més incorrecta

L'exposició, ubicada al Saló Expositiu de la Seu del Disstricte, es podrà visitar fins al 31 d'octubre, Organitzada per l'entitat Cercle d'Artistes Sords Units

'Fem accessible el nostre comerç', la nova guia de l...

Una guia, editada per l'Ajuntament, que explica als comerciants de la ciutat com implementar les mesures d’accessibilitat.