Esteu aquí

Les Corts és... Inclusió

Les Corts és... Inclusió

L’Espai d’Inclusió del districte de les Corts és un espai d’acció, de reflexió i d’interacció entre el conjunt dels agents implicats: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector i agents econòmics i de coneixement. Les accions i iniciatives de l’Espai 20+20+20 aglutinen els principis de compromís, igualtat, col·laboració, cooperació, confiança, respecte, transparència i participació.

Espai d'Inclusió 20+20+20

L'Espai d'Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l'objectiu d'eliminar barreres i obstacles socials. El projecte aglutina tres grans grups de membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts. El Districte de les Corts impulsa aquest espai amb l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats en tots els àmbits, sumant les voluntats i les capacitats d'actors socials diversos, els quals poden aportar conceptes innovadors per enriquir un debat necessari per analitzar com ampliar les accions d'integració.

Notícies

Tot el que passa a Les Corts

Nou plànol turístic i comercial de les Corts

El plànol es pot consultar en línia o aconseguir-lo en paper als equipaments municipals del districte i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Pròrroga per renovar la targeta d'aparcament individual

Fins el 27 d'abril del 2018 hi ha temps per poder renovar la targeta d'aparcament per a persones amb discapacitat

Gimnàstica rítmica a les Corts: un esport inclusiu

Inclusió social. La Biblioteca les Corts - Miquel Llongueras presenta un projecte de caràcter territorial relacionat amb la inclusió social i la seva...

La radiografia més completa per fer una ciutat accessible...

Accessibilitat. La incorporació de 38 persones amb diversitat funcional permetrà culminar el diagnòstic sobre l’accessibilitat a Barcelona.

Una ruta inclusiva per conèixer les Corts

El districte, capdavanter en la inclusió de persones amb diversitat funcional, presenta una ruta pel casc antic de les Corts.

Trobada anual de l'Espai d'Inclusió de les Corts

El passat dia 30 de novembre va tenir lloc en el Palau Reial de Pedralbes la trobada anual dels agents que formen part de l’Espai d’Inclusió 20+20+20 del districte.

Èxit de participació a la cursa solidària “En Marxa per...

La setena edició de la cursa solidària “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”, aplega més de 2000 persones.