Esteu aquí

Les Corts és... Comerç

Tota l’activitat comercial del districte

El comerç ocupa un paper central en l’activitat econòmica de les Corts. L’estructura econòmica del districte es basa, fonamentalment, en els serveis de consum, concretament en el comerç minorista i altres serveis al consumidor, mentre que els serveis destinats a les empreses són poc significatius i estan representats fonamentalment pels serveis distributius (comerç a l’engròs i magatzems).

Et pot interessar

Notícies

Tot el que passa a Les Corts

Les botigues es vesteixen d’art

La Pinacoteca a Cel Obert és un projecte que neix amb la finalitat de reforçar el comerç de l’Eix Sants-Les Corts mitjançant una acció artística innovadora.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Obert al futur: formació i assessorament al comerç de...

Programa de formació i assessorament al comerç de proximitat.

Totes les fires i mercats del districte, al teu abast!

Consulta quines són les fires d'artesans, alimentació, producte nou o de segona mà que t'ofereix el districte.

Sessions informatives per a processos de transmissió...

Barcelona Activa, en col·laboració amb el Centre de Reempresa de Catalunya, posa en marxa aquest programa que té com a finalitat facilitar la transmissió de petits...

Pla per digitalitzar el comerç de proximitat

Mesura de govern per estimular la venda en línia de comerciants i paradistes, mitjançant formació i ajuts per a la digitalització.

El comerç i els mercats de Barcelona sonen bé!

La campanya entra en la seva segona fase i pretén aproximar-nos al dia a dia dels comerciants i paradistes com a principals conductors de ritme i vitalitat als barris de...

Nou plànol turístic i comercial de les Corts

El plànol es pot consultar en línia o aconseguir-lo en paper als equipaments municipals del districte i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.