Esteu aquí

Les Corts és... Comerç

Tota l’activitat comercial del districte

El comerç ocupa un paper central en l’activitat econòmica de les Corts. L’estructura econòmica del districte es basa, fonamentalment, en els serveis de consum, concretament en el comerç minorista i altres serveis al consumidor, mentre que els serveis destinats a les empreses són poc significatius i estan representats fonamentalment pels serveis distributius (comerç a l’engròs i magatzems).

Et pot interessar

Notícies

Tot el que passa a Les Corts

Projecte Maridatges Inclusius 17

Trobada de l’Espai d’Inclusió 20+20+20 al Centre cívic Joan Oliver – Pere Quart per treballar iniciatives en l'àmbit del comerç i turisme.

"Obert al futur" dóna suport al comerç de proximitat a...

El programa ofereix formació en gestió empresarial i noves tecnologies adaptada a les necessitats dels professionals dels comerços i serveis de proximitat.

Els comerços milloren la gestió dels seus residus

Neteja. La primera fase de la campanya de sensibilització ciutadana i comercial ha servit perquè el 75% dels comerços detectats hagin millorat la seva...

08028: neix una nova associació de comerciants a la...

Nova associació per impulsar el barri de la Maternitat i San Ramon en l’àmbit socioeconòmic i teixir complicitats amb els agents i entitats del territori.

Mesures de reforç i potenciació del comerç de proximitat

Un paquet de 43 mesures potenciaran i protegiran el comerç de proximitat per fer-lo més competitiu i sostenible, i posaran en relleu el seu paper com a agent vertebrador...

L'art inunda els comerços de l'Eix comercial Sants-Les Corts

El projecte Persiana, impulsat per l’Eix Comercial Sants-Les Corts, segueix omplint els comerços de colors i arts.

Novetats en els horaris del servei a domicili del Mercat...

El mercat disposa d'un servei de repartiment que porta la compra fins a la porta de casa del client.