Esteu aquí

El barri de les Corts

El barri de les Corts

L'actual barri correspon a la zona més antiga de l'antic municipi de les Corts, agregat a Barcelona el 1897. Des del seu orígen eminentment rural, farcit de masies i camps llaurats en tot el bast territori que al S XVI s'estenia des de l'actual carrer Urgell fins a l'Hospitalet i Espluges, amb l'espai de Pedralbes inclòs en el seus dominis. Actualment presenta un paisatge urbà heterogeni amb combinació d'edificacions medievals amb les que provenen de les primeres urbanitzacions vuitcentistes, juntament amb d'altres de nova construcció.

Equipaments del barri de les Corts

Et pot interessar

Notícies

Tot el que passa a Les Corts

Totes les propostes culturals de les Corts, en un únic volum

La revista 'Les Corts és Cultura' recull en un únic volum totes les propostes artístiques i culturals que tenen lloc als barris de les Corts al llarg de l'any.

L’Àrea Verda i una part de la Blava seran gratuïtes a l...

Durant tot el mes d’agost les zones d’estacionament de l’Àrea Verda seran gratuïtes, així com una bona part de les zones de l’Àrea Blava.

El Patrimoni industrial de les Corts, d'ahir i d'avui

L'Espai Expositiu Les Corts acull una nova proposta expositiva, que s'inclou en la celebració enguany de l'Any Europeu del Patrimoni Industrial

L'OAC comença l'horari intensiu

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de les Corts (pl. Comas) funciona ja amb l’horari intensiu dels mesos d’estiu, que serà de 08.30 a 14.30 h fins al 23 de setembre.

Can Deu dedica una setmana al món d'Eros

Del 6 al 10 de juliol, el Centre Cívic Can Deu es summergeix en el món de l'erotisme, tot i fent una reflexió al voltant de les seves relacions amb l'art, la literatura i...

El Cortsenc d'Honor 2015, elecció participativa

Un dels actes culminants de la Festa Major de les Corts és la proclamació del Cortsenc d'Honor. El procés participatiu de selecció ja ha començat.

Nova pavimentació del carrer Gandesa

A partir del 14 de juliol comencen les obres de pavimentació del carrer Gandesa