Esteu aquí

El barri de les Corts

El barri de les Corts

L'actual barri correspon a la zona més antiga de l'antic municipi de les Corts, agregat a Barcelona el 1897. Des del seu orígen eminentment rural, farcit de masies i camps llaurats en tot el bast territori que al S XVI s'estenia des de l'actual carrer Urgell fins a l'Hospitalet i Espluges, amb l'espai de Pedralbes inclòs en el seus dominis. Actualment presenta un paisatge urbà heterogeni amb combinació d'edificacions medievals amb les que provenen de les primeres urbanitzacions vuitcentistes, juntament amb d'altres de nova construcció.

Equipaments del barri de les Corts

Et pot interessar

Notícies

Tot el que passa a Les Corts

Totes les propostes culturals de les Corts, en un únic volum

La revista 'Les Corts és Cultura' recull en un únic volum totes les propostes artístiques i culturals que tenen lloc als barris de les Corts al llarg de l'any.

Darrera sessió plenària del mandat del Consell del...

Convocat de manera extraordinària, tindrà lloc dimarts 9 de juny a la tarda a la seu del Districte de les Corts.

Corpus Christi 2015 a les Corts

El Dijous de Corpus Christi enguany s'escau el 4 de juny, i les Corts programa un tou d'activititats d'entre les quals destaca l'ou com balla.

Correfoc de primavera a les Corts

Els Diables de les Corts celebren el seu 21è aniversari amb un correfoc. La trobada tindrà lloc el dissabte 23 de maig amb tot de colles convidades.

Jocs Florals de les Corts 2015

El tombant de la primavera, amb el mes més literari a punt de treure el nas en el calendari, és sinònim de Jocs Florals. A les Corts, la convocatòria ja ha començat, i el...

De tapes per l’Eix Comercial Sants-Les Corts

Els carrers de l'Eix Sants - Les Corts guanyen un nou interès amb la ruta de tapes, que de maig a juny tindrà lloc tots els dijous i divendres.

Campus Olímpia, inscripcions

La sol·licitud de suport a l’activitat física per a les persones amb discapacitat es podrà presentar en el període comprès entre el 18 d’abril al 29 de maig, ambdós...