Esteu aquí

El barri de les Corts

El barri de les Corts

L'actual barri correspon a la zona més antiga de l'antic municipi de les Corts, agregat a Barcelona el 1897. Des del seu orígen eminentment rural, farcit de masies i camps llaurats en tot el bast territori que al S XVI s'estenia des de l'actual carrer Urgell fins a l'Hospitalet i Espluges, amb l'espai de Pedralbes inclòs en el seus dominis. Actualment presenta un paisatge urbà heterogeni amb combinació d'edificacions medievals amb les que provenen de les primeres urbanitzacions vuitcentistes, juntament amb d'altres de nova construcció.

Equipaments del barri de les Corts

Et pot interessar

Notícies

Tot el que passa a Les Corts

Totes les propostes culturals de les Corts, en un únic volum

La revista 'Les Corts és Cultura' recull en un únic volum totes les propostes artístiques i culturals que tenen lloc als barris de les Corts al llarg de l'any.

Can Deu dedica una setmana al món d'Eros

Del 6 al 10 de juliol, el Centre Cívic Can Deu es summergeix en el món de l'erotisme, tot i fent una reflexió al voltant de les seves relacions amb l'art, la literatura i...

El Cortsenc d'Honor 2015, elecció participativa

Un dels actes culminants de la Festa Major de les Corts és la proclamació del Cortsenc d'Honor. El procés participatiu de selecció ja ha començat.

Patis oberts a les Corts, tot l’estiu

Durant l'estiu, els patis escolars segueixen actius i amb activitats per als infants i les famílies, que ara inclourà el cinema a l'aire lliure

Inscripcions als equipaments cívics i socials de les Corts.

El període d'inscripcions als tallers dels centres cívics de les Corts, és obert. Apuntar-s'hi, és fàcil: només cal triar què hi volem fer.

Revetlles de Sant Joan i Sant Pere a les Corts

S'acosta la festa de Sant Joan. I ho celebrarem, com cada any, sopant amb amics i veïns, menjant coca i fent una mica de soroll amb petards.

El Gripau Blau, un conte per a tots els nens i nenes

L'Escola Esclat organitza una festa conjunta amb la Ludoteca Guitard amb l'objectiu de donar a conèixer ambues entitats.