Esteu aquí

El barri de les Corts

El barri de les Corts

L'actual barri correspon a la zona més antiga de l'antic municipi de les Corts, agregat a Barcelona el 1897. Des del seu orígen eminentment rural, farcit de masies i camps llaurats en tot el bast territori que al S XVI s'estenia des de l'actual carrer Urgell fins a l'Hospitalet i Espluges, amb l'espai de Pedralbes inclòs en el seus dominis. Actualment presenta un paisatge urbà heterogeni amb combinació d'edificacions medievals amb les que provenen de les primeres urbanitzacions vuitcentistes, juntament amb d'altres de nova construcció.

Equipaments del barri de les Corts

Et pot interessar

Notícies

Tot el que passa a Les Corts

Nadal arriba amb patins de gel a les Corts

La placeta del c. Joan Güell acull de nou la pista de gel del Pedralbes Centre

El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, a...

A l'entorn de la commemoració del 3 de desembre, els equipaments de les Corts fan diverses propostes de caire divulgatiu i de sensibilització.

El PAM i el PAD, els fulls de ruta del govern amb les...

L’Ajuntament de Barcelona inicia el procés participatiu per a la seva elaboració amb importants canvis en la metodologia

La Cavalcada de Reis es posa en marxa

Els Reis encara son lluny, però ja en comencem a tenir notícies. Si vols formar part en els seus seguicis de rebuda, només t'hi has d'inscriure.

El moviment associatiu, en ebullició continua

Pròximament tindrà lloc la presentació del 'Panoràmic' del 2015, un estudi que vol ser l'eina que prengui el pols al moviment associatiu.

El Gran Recapte d'Aliments, el 27 i 28 de novembre

Els mercats i supermercats, principals punts de recollida

Barcelona rebutja la violència masclista

El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, i per commemorar-lo s’organitzen diversos actes i activitats.