Esteu aquí

El barri de les Corts

El barri de les Corts

L'actual barri correspon a la zona més antiga de l'antic municipi de les Corts, agregat a Barcelona el 1897. Des del seu orígen eminentment rural, farcit de masies i camps llaurats en tot el bast territori que al S XVI s'estenia des de l'actual carrer Urgell fins a l'Hospitalet i Espluges, amb l'espai de Pedralbes inclòs en el seus dominis. Actualment presenta un paisatge urbà heterogeni amb combinació d'edificacions medievals amb les que provenen de les primeres urbanitzacions vuitcentistes, juntament amb d'altres de nova construcció.

Equipaments del barri de les Corts

Et pot interessar

Notícies

Tot el que passa a Les Corts

Totes les propostes culturals de les Corts, en un únic volum

La revista 'Les Corts és Cultura' recull en un únic volum totes les propostes artístiques i culturals que tenen lloc als barris de les Corts al llarg de l'any.

L'Espiga de les Corts, pregonera de la Festa Major de les...

Del 3 al 12 d'octubre vinents tindrà lloc una nova edició de la Festa Major de les Corts: el tradicional pregó en donarà el tret de sortida.

Concursos de Festa Major

La manera més directa, i potser més profunda, de participar de la Festa Major, és a través dels seus múltiples concursos: fotografia, pintura ràpida, escacs...

57è Torneig d'Infinity, amb el Club de rol Kritic

Tindrà lloc dissabte 5 de setembre a la seu del club, el Centre Cívic Tomasa Cuevas - Les Corts. Les inscripcions ja són obertes.

Més carrils bici i més aparcaments per a bicicletes

L'Ajuntament de Barcelona desenvolupa la Barcelona en bicicleta amb noves infraestructures, una de les quals el carril bici del carrer Numància.

Els equipaments cívics i culturals de les Corts obren...

Cursos, tallers i sessions monogràfiques salpebren les programacions amb una oferta variada per triar i remenar.

Commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, a les Corts

Amb la representació teatral de 'Construint una identitat', l'ACTAC analitza la pervivència de la identitat malgrat l'adversitat