Esteu aquí

El barri de la Maternitat i Sant Ramon

El barri de la Maternitat i Sant Ramon

La seva ubicació en fa una porta d'entrada a la ciutat de Barcelona tant per la Diagonal com pel carrer de Collblanc, i el fet que aculli alguns dels espais i equipaments bàsics de la ciutat en fan un punt de trobada ineludible per a tots els barcelonins. I també per a tots els catalans. Els centres d'investigació de la Zona Universitària, el Palau de Congressos de Catalunya i els hotels de la Diagonal d'una banda, i grans instal·lacions esportives com el Reial Club de Polo i el Camp Nou fan de la Maternitat i Sant Ramon un barri present en la vida de tothom. I tot i així, encara amaga tresors que val la pena de descobrir.

Equipaments del barri

Et pot interessar

Notícies

Tot el que passa a Les Corts

La Festa Major de les Corts, en imatges

La Festa Major d'enguany ja s'ha acabat, però ens ha deixat els records, i un munt d'imatges fantàstiques.

El districte de les Corts vetllarà per la memòria...

Les Corts ha presentat aquesta setmana al Plenari del districte una mesura de govern per impulsar una taula de treball sobre la memòria local amb la voluntat de recuperar...

Descarrega la ‘Guia de Serveis i Equipaments’ dels barris...

La guia inclou informació sobre els equipaments públics, els transports públics i altres serveis municipals fonamentals per als veïns i veïnes.

Les activitats de les Corts, fins al 13 de novembre

Totes les activitats que podeu fer sense sortir de les Corts, fins al 13 de novembre.

Les activitats de les Corts, fins al 6 de novembre

Totes les activitats que podeu fer sense sortir de les Corts, fins al 6 de novembre.

Fem Barri, fem Radars

El proper dijous 27 d’octubre la plaça Comas serà l’escenari d’una exposició de fotografies antigues que vol il·lustrar els objectius del Projecte Radars.

Afectacions al transit amb motiu d'una processó

El proper diumenge 16 d'octubre tindrà lloc una processó amb motiu de la qual es tallarà el trànsit a l'av. Sant Ramon Nonat, Cardenal Reig i passatge Xile.