Esteu aquí

El barri de la Maternitat i Sant Ramon

El barri de la Maternitat i Sant Ramon

La seva ubicació en fa una porta d'entrada a la ciutat de Barcelona tant per la Diagonal com pel carrer de Collblanc, i el fet que aculli alguns dels espais i equipaments bàsics de la ciutat en fan un punt de trobada ineludible per a tots els barcelonins. I també per a tots els catalans. Els centres d'investigació de la Zona Universitària, el Palau de Congressos de Catalunya i els hotels de la Diagonal d'una banda, i grans instal·lacions esportives com el Reial Club de Polo i el Camp Nou fan de la Maternitat i Sant Ramon un barri present en la vida de tothom. I tot i així, encara amaga tresors que val la pena de descobrir.

Equipaments del barri

Et pot interessar

Notícies

Tot el que passa a Les Corts

Totes les propostes culturals de les Corts, en un únic volum

La revista 'Les Corts és Cultura' recull en un únic volum totes les propostes artístiques i culturals que tenen lloc als barris de les Corts al llarg de l'any.

El Parc Esportiu Urbà de les Corts acull la prestigiosa...

El dissabte 5 de setembre tindrà lloc al Parc Esportiu Urbà Áurea Cuadrado una de les cites esportives més espectaculars de l'esport de carrer.

La 2a edició de la Cursa Barça fa córrer les Corts

Amb sortida i arribada al Camp Nou, la cursa és tot un referent a la ciutat. El Club s'ha bolcat en la seva organització.

La 5a cursa solidària 'En marxa per la paràlisi cerebral'...

Entre els objectius de la cursa del proper 4 d'octubre, donar visibilitat i sensibilitzar tota la societat de la realitat i de les capacitats d'aquestes persones.

L'Espiga de les Corts, pregonera de la Festa Major de les...

Del 3 al 12 d'octubre vinents tindrà lloc una nova edició de la Festa Major de les Corts: el tradicional pregó en donarà el tret de sortida.

Concursos de Festa Major

La manera més directa, i potser més profunda, de participar de la Festa Major, és a través dels seus múltiples concursos: fotografia, pintura ràpida, escacs...

Els equipaments cívics i culturals de les Corts obren...

Cursos, tallers i sessions monogràfiques salpebren les programacions amb una oferta variada per triar i remenar.