Esteu aquí

El barri de la Maternitat i Sant Ramon

El barri de la Maternitat i Sant Ramon

La seva ubicació en fa una porta d'entrada a la ciutat de Barcelona tant per la Diagonal com pel carrer de Collblanc, i el fet que aculli alguns dels espais i equipaments bàsics de la ciutat en fan un punt de trobada ineludible per a tots els barcelonins. I també per a tots els catalans. Els centres d'investigació de la Zona Universitària, el Palau de Congressos de Catalunya i els hotels de la Diagonal d'una banda, i grans instal·lacions esportives com el Reial Club de Polo i el Camp Nou fan de la Maternitat i Sant Ramon un barri present en la vida de tothom. I tot i així, encara amaga tresors que val la pena de descobrir.

Equipaments del barri

Et pot interessar

Notícies

Tot el que passa a Les Corts

Totes les propostes culturals de les Corts, en un únic volum

La revista 'Les Corts és Cultura' recull en un únic volum totes les propostes artístiques i culturals que tenen lloc als barris de les Corts al llarg de l'any.

El carrer Conxita Supervia es talla a la circulació...

El tall afavorirà una instal·lació més ràpida i còmode de la cobertura que ha de revolucionar la imatge del Centre Cívic Joan Oliver 'Pere Quart'

L'estació Zona Universitària de la L3, en obres per la...

El nou ascensor de l'estació Zona Universitària de la L3 del metro comunicarà el vestíbul amb l'andana direcció Trinitat Nova.

El Cortsenc d'Honor 2015, elecció participativa

Un dels actes culminants de la Festa Major de les Corts és la proclamació del Cortsenc d'Honor. El procés participatiu de selecció ja ha començat.

Patis oberts a les Corts, tot l’estiu

Durant l'estiu, els patis escolars segueixen actius i amb activitats per als infants i les famílies, que ara inclourà el cinema a l'aire lliure

Inscripcions als equipaments cívics i socials de les Corts.

El període d'inscripcions als tallers dels centres cívics de les Corts, és obert. Apuntar-s'hi, és fàcil: només cal triar què hi volem fer.

La fam no fa vacances, al Banc dels Aliments

La Diputació de Barcelona torna a implicar-se amb aquesta campanya solidària del Banc dels Aliments