Esteu aquí

El barri de la Maternitat i Sant Ramon

El barri de la Maternitat i Sant Ramon

La seva ubicació en fa una porta d'entrada a la ciutat de Barcelona tant per la Diagonal com pel carrer de Collblanc, i el fet que aculli alguns dels espais i equipaments bàsics de la ciutat en fan un punt de trobada ineludible per a tots els barcelonins. I també per a tots els catalans. Els centres d'investigació de la Zona Universitària, el Palau de Congressos de Catalunya i els hotels de la Diagonal d'una banda, i grans instal·lacions esportives com el Reial Club de Polo i el Camp Nou fan de la Maternitat i Sant Ramon un barri present en la vida de tothom. I tot i així, encara amaga tresors que val la pena de descobrir.

Equipaments del barri

Et pot interessar

Notícies

Tot el que passa a Les Corts

Afectacions al trànsit per la Festa Major de les Corts

Durant aquest cap de setmana, arran de la celebració de diversos actes de la Festa Major de les Corts, es produiran algunes afectacions al trànsit.

La 6a cursa solidària 'En marxa per la paràlisi cerebral'...

La sisena edició de la cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral” tindrà lloc el diumenge 2 d'octubre.

La Festa Major de les Corts arrenca el divendres 30 de...

Les entitats de la Comissió de Festa Major i el Districte de les Corts ofereixen una programació amb tota mena d'activitats per a tothom i a tots els barris.

Inscripcions als centres cívics pel 4t trimestre de 2016

Idiomes, informàtica, art, fotografia, literatura, cinema, pintura, dansa, ioga, instruments musicals, cuina, i un etcètera gairebé il•limitat, és el conjunt de...

El districte de les Corts vetllarà per la memòria...

Les Corts ha presentat aquesta setmana al Plenari del districte una mesura de govern per impulsar una taula de treball sobre la memòria local amb la voluntat de recuperar...

Les activitats de les Corts, fins al 2 d'octubre

Totes les activitats que podeu fer sense sortir de les Corts, fins al 2 d'octubre.

Les Corts, epicentre mundial de l'hípica

Del 22 al 25 de setembre, Barcelona i les Corts es convertiran en la capital mundial de l’hípica amb la celebració del 105è Concurs de Salts Internacional.