Esteu aquí

Als seus barris

Coneix les Corts

Un dels reclams de les grans ciutats és la rica oferta cultural, patrimonial i turística. Barcelona és una de les grans urbs europees que ofereix al visitant propostes conegudes internacionalment, però també moltes d’altres que no ho són tant i que mereixen una atenció especial. Les Corts es constitueix en una d’aquestes àrees singulars de la ciutat que reuneix molts atractius per descobrir, en forma d’espais històrics, panoràmics, mediambientals i arquitectònics. Et convidem a conèixer el teu districte.

Els barris

 • Detall de la plaça de la Concòrdia, amb l’església de Santa Maria del Remei i Can Deu

  Les Corts

  Les Corts, per excel·lència, és el barri de l’harmonia, on la tradició històrica conviu amb arquitectura de projecció internacional.

 • Detall de la façana d’un dels edificis històrics del recinte de la Maternitat

  La Maternitat i Sant Ramon

  La Zona Universitària, el Reial Club de Polo, el cementiri de les Corts, el parc de la Maternitat… i el Camp Nou. Al barri hi ha alguns dels punts d’assistència irrenunciable per a qualsevol barceloní, i tot i això, encara amaga sorpreses per descobrir.

 • Detall dels arcs del claustre del monestir de Pedralbes

  Pedralbes

  Un dels barris més selectes de la ciutat, i alhora, un dels barris més desconeguts. Fer-hi un tomb sempre comporta sorpreses.

Consells de barri

Consells de barri

El Consell de Barri és l'òrgan de participació més pròxim que tenen els veïns i les veïnes per poder informar-se i opinar sobre totes les qüestions que afecten la vida del seu barri.