Tot a punt per la Festa Major d’Horta

Tot a punt per la Festa Major d’Horta

dimecres, agost 30, 2017 - 12:14

Se celebrarà del 8 al 17 de setembre

Horta acollirà durant deu dies una de les festes més multitudinàries del districte. Del 8 al 17 de setembre els carrers del barri s’ompliran d’activitats culturals, esportives, musicals i, sobretot, molt participatives per conèixer les entitats i els col·lectius del barri i per divertir-se.

La festa començarà divendres 8, però la lectura del pregó tindrà lloc el dissabte 9 al parc de les Rieres d’Horta, a càrrec de Pau Lobo, Santi Longarón i Marc Soto, membres del grup musical La Sra. Tomasa. En total, durant aquests 10 dies Horta gaudirà de més de 100 actes per a públics diversos, que s’emmarcaran dins del programa d’una Festa Major farcida d’esdeveniments.

Enguany, a més, durant la Festa Major s’instal·larà un punt informatiu de la campanya ‘No és no’, dins la lluita contra les actituds sexistes, on es repartirà material que explica com s’ha d’actuar si es viu o es veu alguna situació de violència. Es farà conjuntament des de l’Ajuntament i la ciutadania, perquè la festa ha de ser un espai agradable per a tothom.

Podeu consultar totes les activitats de la Festa Major d’Horta al llibret adjunt. Bona festa!

Més informació