Les escoles públiques del districte impulsen el projecte 03’1416 Geometria

Les escoles públiques del districte impulsen el projecte 03’1416 Geometria

dimarts, març 7, 2017 - 14:57

L’acte central tindrà lloc el 14 de març (dia PI) al Poliesportiu Olímpics Vall d’Hebron

La Xarxa 0/18 d’escola pública d’Horta-Guinardó i el Servei Educatiu d’Horta-Guinardó han impulsat 03’1416 Geometria, un projecte que pretén potenciar el treball de geometria amb l’alumnat de tots els centres públics del districte d’Horta-Guinardó. En total, són 45 centres i prop de 10.000 alumnes d’educació infantil, primària i secundària que del 13 al 17 de març aprofitaran aquesta experiència per enfortir el treball en xarxa que es porta a terme cooperativament entre els centres públics del districte i per compartir estratègies i innovar metodologies de treball dins de l’aula.

La iniciativa va sorgir el curs 2015-2016, amb el propòsit de dinamitzar el treball de geometria en els centres de la zona. Aquest va ser l’origen del projecte, en el que es planifiquen actuacions de formació per totes les etapes educatives amb l’objectiu d’actualitzar la formació del professorat i innovar en el treball de geometria als centres.

Per al curs 2016-2017, després de la formació realitzada el curs passat, el projecte es concreta en la realització d’una activitat en xarxa compartida entre tots els centres públics de la zona, amb la participació de l’alumnat.

03’1416 Geometria es portarà a terme durant la setmana del 13 al 17 de març, amb activitats entre els diferents centres educatius. El plat fort serà el dimarts 14 de març (dia PI), amb l’acte central al Poliesportiu Olímpics Vall d’Hebron en què hi participaran tots el centres i també es faran altres activitats al Parc del Guinardó i a la zona Vall d’Hebron-Mundet.

Podeu trobar-ne més informació al web del projecte.

 

More info