Celebració dels Jocs Florals Escolars d'Horta-Guinardó

Celebració dels Jocs Florals Escolars d'Horta-Guinardó

dijous, maig 21, 2015 - 12:17

El passat dimecres 20 de maig, al Casal Font d’en Fargues es va realitzar una nova edició dels Jocs Florals Escolars del Districte.

La present edició, ha comptat amb la participació de trenta-tres Centres Educatius del districte, que es van repartir els trenta nou premis en les categories de prosa, poesia i treball  plàstic en els nivells d’educació infantil, primària, secundària i l’educació especial.

L’acte, amb l’assistència dels nominats als premis i les seves famílies, de direccions i professorat  de les escoles guanyadores, va ser presidit per la regidora Francina Vila, qui conjuntament amb Laura Pérez, Directora dels Serveis a les Persones i al Territori, i Carles Marin del CRP del Districte, van lliurar els guardons consistents en un premi floral, creat especialment per l’Escola d’Art Floral de Catalunya, un diploma acreditatiu i un llibre.

La conducció va ser a càrrec de l’actor i rapsoda Jordi Jané, comptà amb Intervencions musicals a càrrec del Combo de Funk de l’Escola de Música Tri-Tò.

Des del Districte, vagi  una felicitació a les nenes, nens i joves guanyadors.

—————————————————

Imatges de l’acte de lliurament dels premis dels Jocs Florals Escolars: cliqueu aquí [+].