Barcelona Cultura

Regala diferent

Aquest Nadal no et conformis amb un regal qualsevol. Regala un viatge a l’estiu, regala Grec.

Regala quatre entrades per al proper Grec 2018 Festival de Barcelona i, a més, emporta’t el Quadern de viatge, amb què podràs recordar cadascun dels espectacles.

Aquest any, regala les millors arts escèniques.

Què inclou?

Per només 60 € tens un val regal que es pot bescanviar per quatre entrades d’una selecció d’espectacles de teatre, dansa i circ (en queden exclosos els concerts de música) del Grec Festival de Barcelona, que se celebra de l’1 al 31 de juliol de 2018.

 

A més, enguany t’emportaràs un regal molt especial: el Quadern de viatge del Grec, una petita llibreta on podràs guardar i recordar per sempre on et transporta cadascun dels espectacles que visquis. L’acompanyant perfecte per al Grec i per a tots els esdeveniments culturals.

 

Com el puc comprar?

Tens dues maneres de fer-ho: a través d’Internet o bé a les oficines del Tiquet Rambles (c. de la Rambla, 99, Barcelona). Si ho fas presencialment, rebràs al moment el val regal i el Quadern de viatge.

 

Si t’estimes més fer-ho per Internet, pots aconseguir-los aquí. En aquest cas, un cop facis la compra, rebràs el codi del val regal a la teva adreça de correu electrònic. Et podem enviar el Quadern a l’adreça que ens indiquis o el pots passar a recollir a les oficines del Tiquet Rambles (c. de la Rambla, 99, Barcelona).

 

Tingues en compte que, en cas que perdis el val regal, no te’n podrem fer cap duplicat. Cuida’l be!

 

Com es bescanvien les entrades?

 

El val regal, que trobaràs al Quadern de viatge, inclou un codi que et permetrà adquirir les entrades a www.festivalgrec.barcelona. Per fer-ho, només cal introduir el codi en el procés habitual de compra d’entrades. Si fas la compra de manera física, simplement has de donar el codi a la persona que t’atengui.

 

Quan s’anunciï la programació del Festival i comencin a vendre’s les entrades, al mes de maig, el destinatari del teu regal podrà veure la selecció d’espectacles entre els quals podrà triar.

 

És important saber que, un cop s’hagin bescanviat les entrades, no es podran canviar ni se’n podrà demanar el reemborsament. El val caduca l’últim dia de la propera edició del Festival: el 31 de juliol de 2018.

 

Com es poden combinar les entrades?

 

El val es pot bescanviar com es desitgi. Només hem de triar l’espectacle i quantes entrades en volem. Per exemple, una entrada per a quatre espectacles diferents, dues entrades per a dos espectacles, quatre entrades per a un espectacle, etc.

 

 

Et recordem que el val regal és vàlid per a una selecció d’espectacles de teatre, dansa i circ, però no per als concerts de música. 

Comparteix aquest contingut