Barcelona Cultura

Rumberos, pugin a l'escenari!

Enguany fa vint-i-cinc anys d'aquells dies que van canviar per sempre més el destí de la ciutat, uns Jocs Olímpics que, del 25 de juliol al 9 d'agost del 1992, van meréixer l'atenció d'espectadors de tot el planeta i van posar definitivament Barcelona en el mapa. El Grec s'afegeix a les commemoracions acollint una gran festa amb un ritme que va ser el protagonista fa un quart de segle però que, avui, segueix sent un dels signes d'identitat de la ciutat: la rumba.

Ha plogut molt des d'aquella nit de rumba en què en Constantino Romero pronunciava la coneguda frase "atletes, baixin de l'escenari". L'escena de la rumba catalana, però, no només no ha desaparegut sinó que segueix creixent i evolucionant per hibridar-se amb mil i un estils o per prendre les formes més noves i modernes. Us ho demostraran els convidats d'una nit excepcional que, un cop més, promet fer ballar Montjuïc... i tota la ciutat!

 

La rumba, protagonista d'una nit de música dedicada als Jocs Olímpics del 1992, de la celebració dels quals es commemora enguany el vint-i-cinc aniversari.

Amb la participació de: Sabor de Gràcia, Moncho, Maruja Garrido, Rumba Tres, Peret Reyes, Los Amaya, Johnny Tarradellas, Manel Joseph (Orquestra Plateria), la Pegatina, Joan Garriga, Yumitus i Gertrudis, entre d'altres

Una proposta de: APAC (Associació professional d’autors i creadors de rumba catalana).

  • Fitxa artística

  • Com arribar

  • Més informació

Direcció escènica
Ester Nadal
Producció
No sonores
Passeig de Santa Madrona, 36, 08038 Barcelona, Espanya
Metro

L1 (Espanya), L3 (Espanya; Poble Sec)

FGC

Espanya

Bicing

França Xica, 42; Av. Rius i Taulet /Lleida

Bus

55, 150, N0, N6

Accessibilitat

Espai accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Seients reservats a la part posterior del teatre. Lavabos adaptats. Reserva d’aparcament.

Accessibilitat

Anell magnètic a la major part de l’aforament

Alfred Mauve
Alfred Mauve
Alfred Mauve
Alfred Mauve
Alfred Mauve
Alfred Mauve
Alfred Mauve
Alfred Mauve
Alfred Mauve
Alfred Mauve
Alfred Mauve
Alfred Mauve
Alfred Mauve
Alfred Mauve

Dades

Aquesta activitat forma part de l'itinerari Grec_Nits d’estiu
Música
Data
25/07
Espai
Teatre Grec
Horari
22 h
Preu
16-24 €

Comparteix aquest contingut