Barcelona Cultura

Ray Cuza & Septeto Sazonando de Cuba i Telva Rojas

El Harlem, al Grec 2017

Aquesta formació liderada pel director musical del Septeto Sazonando ha creat un so ple de matisos actuals però que segueix mantenint com a gran referència els sons més clàssics de la música cubana. I és que Ray Cuza, instal•lat a Barcelona des del 2003, ha investigat la música tradicional i popular cubana i ha format part de destacats projectes musicals, col•laborant amb artistes i formacions com l'Original Jazz Orquestra del Taller de Músics o la cantant Lucrecia. En aquesta ocasió, col•labora amb Telva Rojas, una destacada cantant cubana que viu a cavall del seu país i Barcelona, on es va donar a conèixer l'any 2009 participant en un recordat homenatge al mític artista Bola de Nieve. 

Des del 1987, el Harlem Jazz Club ha programat gairebé 10.000 concerts. Concebut com un espai de llibertat artística, pel seu escenari passen artistes consagrats o per descobrir, de tots els estils possibles.
  • Fitxa artística

  • Com arribar

  • Més informació

Interpretació musical
Servilio Suárez (tres i veus), Robin Reyes (baix i veus), Roberto Echevarria (trompeta), Miguel Ramón (guitarra i veus), Climent Campà (conga), Gallego (bongos), Telva Rojas (veu) i Ray Cuza (veu i percussió menor)
Carrer de la Comtessa de Sobradiel, 8, 08002 Barcelona, Espanya
Metro

L3 (Liceu) i L4 (Jaume I)

Bicing

Pl. Sant Miquel, 4

Bus

45, 59, 120, D20, H14, V15, V17, N8, N9, N12, N15

Dades

Aquesta activitat forma part de l'itinerari Grec_Complicitats
Música
Data
15/07
Espai
Harlem Jazz Club
Horari
23 h
Preu
12 €

Comparteix aquest contingut