Barcelona Cultura

Mishima / Joan Miquel Oliver

Ara i res / Atlantis

Qui dubti de la capacitat i el talent dels artistes catalans per fer-se escoltar arreu hauria de repassar els millors moments de Mishima, la banda liderada per David Carabén que efectivament han passat més d'un cop per festivals tan destacats com el Primavera Sound, però també per escenaris de Berlín, de Nova York i de moltes ciutats més on el públic ha aplaudit amb passió els seus temes. Ara, demostren un cop més per què s'han convertit en un mite de l'indie català interpretant en directe els temes del seu treball més nou, Ara i res, un disc que sona a uns Mishima millorats i destil•lats. El seu vuitè disc, enregistrat un cop més amb Peter Deimel al Black Box Studio d'Angers (França), és, a la vegada, més sentimental i més cínic que treballs anteriors, més literari però també més senzill i més lluminós però, quan toca, també fosc i tenebrós.

La nit s'obrirà, però, amb Atlantis, nou disc de Joan Miquel Oliver. El músic mallorquí, que va ser ànima dels desapareguts Antònia Font, obre el ventall d'estils musicals incorporant ritmes que van de l’antifolk a l’electro i de la rumba al funk, passant pel pop. Tot per bastir unes cançons amb unes lletres d'alta qualitat literària que parlen de les persones: dels individus i la seva relació amb la societat en què viuen, d'infants, de civilitzacions perdudes i de tants homes i dones que, com nosaltres mateixos, resten estupefactes davant la seva pròpia existència.

Dos dels projectes més destacats de l'escena musical independent en català comparteixen escenari en una nit excepcional en què interpretaran temes dels seus treballs més recents.

Una producció de Fina Estampa. 

  • Fitxa artística

  • Com arribar

  • Més informació

Mishima

Interpretació musical
David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria)

Joan Miquel Oliver

Interpretació musical
Joan Miquel Oliver (veu i guitarra), Jaume Manresa (teclats), Xarli Oliver (bateria)
Passeig de Santa Madrona, 36, 08038 Barcelona, Espanya
Metro

L1 (Espanya), L3 (Espanya; Poble Sec)

FGC

Espanya

Bicing

França Xica, 42; Av. Rius i Taulet /Lleida

Bus

55, 150, N0, N6

Accessibilitat

Espai accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Seients reservats a la part posterior del teatre. Lavabos adaptats. Reserva d’aparcament.

Accessibilitat

Anell magnètic a la major part de l’aforament

Leila Mendez
Leila Mendez
Leila Mendez
Leila Mendez
Pere Joan Oliver
Pere Joan Oliver
Pere Joan Oliver
Pere Joan Oliver
Pere Joan Oliver
Pere Joan Oliver
Pere Joan Oliver
Pere Joan Oliver

Dades

Aquesta activitat forma part de l'itinerari Grec_Nits d’estiu
Música
Data
17/07
Espai
Teatre Grec
Horari
22 h
Preu
16-24 €

Comparteix aquest contingut