Barcelona Cultura

Mayte Martín

Tempo Rubato

Mayte Martín és especialment coneguda com a cantaora i és una de les veus que més han contribuït a dotar el flamenc fet a Catalunya d'una elegància i personalitat pròpies. Però aquesta no és l'única cara d'aquesta artista, que ara presenta els temes de Tempo Rubato, un disc que apareixerà a la tardor i que aplega unes composicions pròpies que ha anat treballant durant els anys. És un projecte que es basa en temes propis arranjats per un col·laborador habitual de l'artista, el mestre Joan Albert Amargós. Les emocions són la matèria primera d'uns temes bellíssims que ens parlen de romanticisme i de sentiments, unes cançons a les quals la guitarra de Mayte i les cordes del Quartet Qvixote confereixen un so i un caràcter excepcionals on es barregen de manera natural els sons clàssics i els flamencs.

És la nova proposta d'una artista que no ha tingut mai por d'endinsar-se per camins musicals diversos, com va demostrar els anys noranta deixant-se portar pel bolero en companyia de l'enyorat pianista de jazz Tete Montoliu. Ara, la veu de Mayte Martín ha trobat uns còmplices ideals en els arranjaments d'Amargós i en les cordes del Quartet Qvixote, una multipremiada formació barcelonina nascuda el 2006 per explorar el repertori musical per a quartets però sempre oberta a noves experiències musicals.

Aquesta fenomenal cantautora ens mostra una altra cara de la seva vida artística en la presentació del seu últim disc, una col•lecció de temes elaborats a foc lent i amb una intensa càrrega emocional.

Una producció de Mayte Martín. 

  • Fitxa artística

  • Com arribar

  • Més informació

Interpretació musical

Veu i guitarra
Mayte Martín
Quartet Qvixote
Dani Cubero (violí) María Sanz (violí) Bernat Bufarull (viola) Amat Santacana (cello) Ximo Clemente (contrabaix) Pau Figueres (guitarra) Arnau Figueres (percussió)
Arranjaments
Joan Albert Amargós
Disseny del so / Concepció sonora
Miguel Torroja
Producció
Isabel Camps
Passeig de Santa Madrona, 36, 08038 Barcelona, Espanya
Metro

L1 (Espanya), L3 (Espanya; Poble Sec)

FGC

Espanya

Bicing

França Xica, 42; Av. Rius i Taulet /Lleida

Bus

55, 150, N0, N6

Accessibilitat

Espai accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Seients reservats a la part posterior del teatre. Lavabos adaptats. Reserva d’aparcament.

Accessibilitat

Anell magnètic a la major part de l’aforament

Isabel Camps
Isabel Camps

Dades

Aquesta activitat forma part de l'itinerari Grec_Nits d’estiu
Música
Data
06/07
Espai
Teatre Grec
Horari
22 h
Preu
16-26 €

Comparteix aquest contingut