Barcelona Cultura

Fugit

Cia. Kamchàtka

Què és la fugida si no una forma de lluita, una negativa a resignar-se, una esperança d’una vida millor? És, també, una manera de distingir entre el que és superflu i el que és essencial i una prova que la solidaritat és una condició imprescindible per a la supervivència... Se n'adonaran de seguida els espectadors que participin en aquesta experiència teatral en moviment. Caldrà seguir els integrants de la companyia, uns personatges que apareixen i desapareixen i que semblen tenir-ho tot previst, una xarxa d'individus que faran viure als espectadors moments de clandestinitat, els descobriran amagatalls que són oasis de pau dins la ciutat però, especialment, els faran conèixer el valor de la solidaritat i d'una fraternitat que, inevitablement, naixerà entre els companys d'experiència. I és que tots ells protagonitzen una fugida que és, alhora, el viatge de tota la humanitat.

Kamchàtka és un col•lectiu d'artistes de nacionalitats diverses que van coincidir el 2006 a Barcelona i van començar, sota la direcció d'Adrian Schvarzstein, un entrenament en teatre de carrer i una investigació al voltant de la immigració. L'any 2007 van estrenar l'espectacle Kamchàtka, que ha donat nom a la companyia, el 2009 van crear per al Grec Festival de Barcelona la proposta de música clàssica per a tots els públics Música per a les feres i, el 2010, van estrenar a FiraTàrrega l'espectacle Habitaculum.

Els mateixos espectadors es converteixen en protagonistes d'una fugida que els farà redescobrir, des d'una perspectiva insòlita, la ciutat i els qui l'habiten.

Una producció de Carrer88 S.L. acompanyada per Melando.

Amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat.

Residències i suport a la producció: Pronomade(s) en Haute Garonne, Centre National des Arts de a Rue, Encausse les thermes (França), Derrière le Hublot - pôle des arts de la rue Capdenac / Midi-Pyrénées (França), Scènes de Rue – Mulhouse (França), FiraTàrrega (Catalunya).

Agraïments: Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Cal Gras (Avinyó), Centre Cívic Can Felipa (Barcelona).

Espectacle itinerant. No recomanat per a menors de 7 anys.

Aquest espectacle no és accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Us aconsellem que vingueu amb sabates còmodes per caminar.
Sortida des de les taquilles del Mercat de les Flors.

  • Fitxa artística

  • Com arribar

  • Més informació

Direcció artística i creació
Cia. Kamchàtka / Adrian Schvarzstein
Regidor de la companyia
Laurent Driss, amb l'ajuda de Jordan Maya
Autoria
Cia. Kamchàtka
Interpretació
Cristina Aguirre, Maïka Eggericx, Sergi Estebanell, Claudio Levati, Andrea Lorenzetti, Judit Ortiz, Lluís Petit, Josep Roca, Edu Rodilla, Santi Rovira, Gary Shochat, Prisca Villa. Amb la participacio especial de Jan Estebanell, Leo Ferrer, Joan Rodilla, Carlota i Emma Rovira
Escenografia
Cia. Kamchàtka
Vestuari
Cia. Kamchàtka
Producció
CARRER88, S.L.
El Poble Sec, Barcelona, Espanya
Sylvie Bosc
Sylvie Bosc
Sylvie Bosc
Sylvie Bosc
Sylvie Bosc
Sylvie Bosc
Sylvie Bosc
Sylvie Bosc
Sylvie Bosc
Sylvie Bosc
Sylvie Bosc
Sylvie Bosc
Sylvie Bosc
Sylvie Bosc
Sylvie Bosc
Sylvie Bosc

Dades

Aquesta activitat forma part de l'itinerari Grec_Exploradors
Teatre
Data d'inici
26/07
Data de finalització
27/07
Espai
Carrers i places del Poble-sec
Horari
16.30 i 20 h
Durada
90 min
Preu
12 €

Comparteix aquest contingut