Barcelona Cultura

Fidelis Fortibus

Circus Ronaldo

Ha estat una epidèmia sobtada? Potser hi ha hagut un tràgic accident? No sabreu ben bé què ha passat quan entreu a la carpa d'aquesta companyia, però us adonareu de seguida que Danny Ronaldo és l'únic artista que segueix viu. Veureu les tombes dels seus companys al voltant de la sorra: la del carablanca, les de les equilibristes, fins i tot la del director... Sí, decididament, només queda el clown que, tot i això, no està absolutament sol. I és que, amb la força de la seva imaginació, ell s'encarregarà de fer reviure cadascun dels seus companys, el paper dels quals representarà, fent ús d'un càlid sentit de l'humor, per a delit dels espectadors. Ens demostrarà així la seva lleialtat, tan divertida com de vegades malaltissa, envers uns companys desapareguts, però també cap al circ i cap a les tradicions pròpies d'aquest món. No s'assembla aquest clown a aquell soldat japonès que, sense notícies de la fi de la guerra, es va mantenir lleial al seu país, aïllat en una illa remota durant més de trenta anys? La guerra o, en aquest cas, l'espectacle, ha de continuar, encara que només quedi un soldat o... un clown.

Signa la proposta un circ familiar amb unes arrels que ens transporten als circs ambulants del segle XIX però, a la vegada, a la tradició de la Commedia dell'Arte. Avui, la sisena generació d'artistes d'aquesta família combina el millor del món del circ i del teatre i utilitza un llenguatge únic. Els veureu reinterpretar la tradició en uns espectacles en els quals les emocions tenen un paper fonamental./p>

Una de les companyies més aplaudides d'Europa porta al Grec un espectacle fet de somriures i poesia que ret homenatge a la grandesa del circ. La lleialtat és el tema d'un muntatge que esquitxa l'humor amb unes gotes de malenconia.

Una coproducció del Theater op de Markt - Dommelhof, Festival PERPLX, MiramirO, Théâtre Firmin Gémier/ La Piscine, i el Pôle national des arts du cirque d’Ile de France.

Amb el suport de Vlaamse Gemeenschap, província d'Amberes, Werkplaats Diepenheim, Oerolfestival, Dok Gent i CC Bonheiden.

Espectacle per a espectadors i espectadores a partir de 12 anys.

  • Fitxa artística

  • Com arribar

  • Més informació

Autoria
Danny Ronaldo
Interpretació
Danny Ronaldo
Entrenament
Lotte van den Berg, Steven Luca, Rafael, Jo De Rijck
Música
David Van Keer
Direcció tècnica
Nanosh Ronaldo
Gira
Frans Brood Productions
Plaça de Margarida Xirgu, 08004 Barcelona, Espanya
Metro

L1 (Espanya), L3 (Espanya; Poble Sec)

FGC

Espanya

Bicing

França Xica, 42; Passeig de l'Exposició, 30

Bus

55, 121, N0, N6

Accessibilitat

Espai accessible

Benny de grove
Benny de grove
Benny de grove
Benny de grove
vincent schiphorst
vincent schiphorst
zomer van antwerpen
zomer van antwerpen

Dades

Aquesta activitat forma part de l'itinerari Grec_Nits d’estiu
Circ
Data d'inici
13/07
Data de finalització
16/07
Espai
Plaça de Margarida Xirgu
Horari
19.30 h
Durada
80 min
Preu
22 €

Comparteix aquest contingut