Barcelona Cultura

Blaumut

Equilibri

Molts espectadors del Grec Festival de Barcelona recorden encara el primer concert de la banda, l'any 2013, al Teatre Grec. Aleshores, els Blaumut eren una promesa de l'escena musical catalana i passejaven un primer disc, El turista, els temes del qual van començar a sonar de seguida pertot arreu. L'aposta pels Blaumut va ser encertada, i ho van demostrar amb un segon i també reeixit treball titulat El primer arbre del bosc. Ara, tornen a l'escenari de Montjuïc per interpretar les tretze cançons que formen Equilibri, el seu treball més nou, i ens porten a recórrer un nou fragment del seu univers, fet de lletres tan optimistes com evocadores i emotives, i d'una música que beu del folk i el pop però que no renuncia als elements electrònics. La nova proposta de la banda inclou moments èpics de caràcter simfònic que ens mostren un so més contundent que mai, però també uns arranjaments de corda acuradíssims que donen a les seves cançons una elegància i sofisticació especials. No és casualitat que el 2016, els Blaumut obtinguessin el premi Enderrock a l'artista de l'any, un més dels molts guardons que demostren que, en la seva música, qualitat i popularitat són dues cares de la mateixa moneda.

Optimisme, imaginació i poesia. No hi falta cap d'aquests tres elements en el nou disc d'una banda de pop-folk que ha conferit al seu tercer treball un so especialment contundent.
  • Fitxa artística

  • Com arribar

  • Més informació

Interpretació musical
Xavi de la Iglesia (guitarra acústica, clàssica, elèctrica i programacions), Vassil Lambrinov (violí i programacions), Oriol Aymat (violoncel), Manel Pedrós (bateria, percussions i veus) i Manuel Krapovickas (contrabaix, baix elèctric i sintetitzador)
Passeig de Santa Madrona, 36, 08038 Barcelona, Espanya
Metro

L1 (Espanya), L3 (Espanya; Poble Sec)

FGC

Espanya

Bicing

França Xica, 42; Av. Rius i Taulet /Lleida

Bus

55, 150, N0, N6

Accessibilitat

Espai accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Seients reservats a la part posterior del teatre. Lavabos adaptats. Reserva d’aparcament.

Accessibilitat

Anell magnètic a la major part de l’aforament

Blaumut
Blaumut
Blaumut
Blaumut

Dades

Aquesta activitat forma part de l'itinerari Grec_Nits d’estiu
Música
Data
09/07
Espai
Teatre Grec
Horari
22 h
Preu
16-22 €

Comparteix aquest contingut