Barcelona Cultura

Banda Municipal de Barcelona / Santiago Auserón / Ricardo Casero

Vagamundo

En solitari o liderant la seva pròpia banda, amb el seu nom real o amb el de Juan Perro, Santiago Auserón fa créixer la seva bona reputació com a músic des dels anys vuitanta. Tot i ser un professional especialment respectat, ell encara es considera un "músic de carrer", d'aquí el títol d'un espectacle que el porta a recórrer sonoritats nascudes originalment en punts diversos del planeta. El vam conèixer com a líder de Radio Futura, una de les bandes clau de la Movida Madrileña dels anys vuitanta, va crear un projecte personal de nom caní amb el qual ha explorat les moltes connexions entre els sons ibèrics i les músiques americanes d'arrel negra i, ara, reviu els millors moments d'una rica vida artística acompanyat d'una formació simfònica. I és que aquest llicenciat en Filosofia i Lletres, que va estudiar amb el pensador Gilles Deleuze, un dels més influents del segle passat, ha col•laborat amb l'arranjadora Amparo Edo Biol i amb el guitarrista Joan Vinyals per portar al territori simfònic temes que originalment van néixer en clau de pop, de rock, de blues o de son i que van de Río Negro o Reina zulú a Annabel Lee o La negra flor.

S'encarrega de convertir en música simfònica les composicions de Santiago Auserón la Banda Municipal de Barcelona, una formació amb més de 130 anys de vida que és, de fet, una de les més antigues d'Europa en el seu gènere. Absolutament implicada en la vida cultural de la ciutat, versàtil i sempre oberta a noves experiències musicals, la Banda és una habitual del Grec Festival de Barcelona. 

Un dels grans referents de l'escena musical en castellà del nostre temps rellegeix en versió simfònica alguns dels seus temes més coneguts, acompanyat de la Banda Municipal de Barcelona.

Una producció del Grec 2017 Festival de Barcelona i La Huella Sonora. 

  • Fitxa artística

  • Com arribar

  • Més informació

Autoria
Santiago Auserón
Direcció de la Banda Municipal de Barcelona
Ricardo Casero
Interpretació musical
Santiago Auserón (veu), Joan Vinyals (guitarra acústica), Banda Municipal de Barcelona
Arranjaments
Amparo Edo Biol
Passeig de Santa Madrona, 36, 08038 Barcelona, Espanya
Metro

L1 (Espanya), L3 (Espanya; Poble Sec)

FGC

Espanya

Bicing

França Xica, 42; Av. Rius i Taulet /Lleida

Bus

55, 150, N0, N6

Accessibilitat

Espai accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Seients reservats a la part posterior del teatre. Lavabos adaptats. Reserva d’aparcament.

Accessibilitat

Anell magnètic a la major part de l’aforament

Vagamundo
Vagamundo
Vagamundo
Vagamundo
Vagamundo
Vagamundo
Vagamundo
Vagamundo
Vagamundo

Dades

Aquesta activitat forma part de l'itinerari Grec_Nits d’estiu
Música
Data
08/07
Espai
Teatre Grec
Horari
22 h
Preu
16-28 €

Comparteix aquest contingut