Barcelona Cultura

Un Grec per viure... amb tota la família!

Dt, 11/07/2017 - 19:20

Tenir canalla ja no és excusa per no anar al teatre. Com a mínim, al Grec d'enguany, que ha programat un seguit d'espectacles que us permetran gaudir dels plaers de l'escena... en família!

I és que els nens i nenes, però també els adults, podran gaudir de moltes de les propostes de la programació d'enguany, tot i que algunes estiguin adreçades específicament als més menuts. És el cas de My Baby is a Queen, un espectacle de la companyia La Petita Malumaluga que ens parla de diversitat, de la manera com mirem i com ens veuen i dels prejudicis, tot d'una manera no infantilitzada. És una aposta adreçada concretament als nens i nenes de 0 a 3 anys que signen els mateixos artistes que han triomfat arreu del món amb el seu espectacle anterior, Bitels per a nadons.

Un llibre de la il•lustradora i dissenyadora gràfica Anna Llenas va donar l'origen a l'espectacle El buit, que podreu veure a la sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors els dies 15 i 16 de juliol i que s'adreça a nens i nenes a partir de cinc anys. La canalla, però també els seus pares trobaran tot el sentit a un muntatge ple de poesia i emocions que parla d'aquells moments en què sentim un buit interior i que ens mostra com gestionar aquests sentiments. Dirigeix la proposta, de la companyia Estampades, en Sergi Ots un artista que va començar amb Comediants, va passar pel Cirque du Soleil i va acabar fundant la companyia de teatre no convencional Ponten Pie.

La jove mallorquina Ona Beneït, per la seva banda, signa i interpreta un projecte escènic que ha titulat Ones i que parla sobre la doble vida digital que tots portem. I és que el muntatge gira al voltant del telèfon mòbil de l'Ona. O potser del que tots portem a la butxaca? Facebook, missatges de text, apps per lligar... L'Ona ens parla sobre aquestes coses per fer-nos veure en què s'està convertint la nostra vida. Segur que els espectadors més joves troben algunes lliçons interessants en aquest muntatge, que es pot veure a la sala Pina Bausch del Mercat de les Flors els dies 18 i 19 de juliol

Al Sant Andreu Teatre saT!, i també els dies 18 i 19 de juliol, L'Estenedor Teatre ens mostra una col•lecció... que us farà tremolar. I és que a El col•leccionista de pors, un home ens explicarà quines pors tenia de petit mentre el seu pare ens ensenyarà... com se les va fer passar.

La festa familiar del Grec d'enguany té un moment destacat en les representacions de Douar, a la sala Maria Aurèlia Capmany del Mercat de els Flors, els dies 24 i 25 de juliol. Si teniu fills o filles adolescents o si sou joves espectadors del festival, no us voldreu perdre una proposta coreogràfica d'altíssima qualitat que hibrida la dansa contemporània i el hip hop per parlar dels joves d'origen algerià que viuen a França i dels joves algerians que somien amb Europa. S'encarreguen de fer-ho uns fenòmens del hip-hop i la dansa: Kader Attou i la Compagnie Accrorap.
 

 

My Baby is a queen
My Baby is a queen

Comparteix aquest contingut