Barcelona Cultura

RAMON SIMÓ OBRE LES “CONVERSES A LES BIBLIOTEQUES”

Dj, 14/06/2012 (Tot el dia)

El director del Grec Festival de Barcelona, Ramon Simó, va obrir dimarts, 12 de juny, a la Biblioteca Horta - Can Mariner, el cicle de “Converses a les Biblioteques”, en el que alguns dels protagonistes del festival  presenten els seus espectacles i es troben amb el públic.

En la primera sessió del cicle, que condueix el periodista Xavier Graset, Simó va fer una presentació general de la programació d’enguany i va esmentar alguns dels canvis respecte a edicions anteriors, entre ells la concentració dels espectacles tant en el temps (juliol), com en l’espai (Montjuïc).

Durant la inauguració del 30 de juny, que inclourà música i teatre aeri, es podran veure algunes imatges dels espectacles programats enguany. Sobre aquests espectacles va parlar Simó, que va repassar algunes propostes destacades de dansa, teatre i música. En aquest apartat, va destacar el cicle “Off the record”, en el que el Grec no es limita a programar sinó que assumeix tasques de producció de concerts de petit format.

A més, el director del Festival va recordar que, enguany, el Grec té per primera vegada un apartat dedicat en exclusiva al circ, un bon nombre d’espectacles familiars i moltes propostes que utilitzen les noves tecnologies.

La propera “Conversa” serà a la Biblioteca Nou Barris dimarts, 19 de juny, quan Tortell Poltrona es trobarà amb els espectadors per parlar del seu espectacle “Els racons de la memòria”.
 

Comparteix aquest contingut