Barcelona Cultura

Grec paral·leles: El Grec Festival de Barcelona, més enllà de l'escenari

Dt, 20/06/2017 - 07:59

Si, el Grec Festival de Barcelona passa als escenaris de Montjuïc i de mitja ciutat però, sabíeu que també hi ha tot d'activitats relacionades amb el festival que tenen com a escenaris els barris més diversos?

Són les activitats paral·leles del Grec. Esteu al cas, perquè segur que, entre les moltes propostes previstes, n'hi ha més d'una que us interessa i que no us cau gaire lluny de casa.

Així, les Biblioteques de Barcelona acullen fins a mitjan juliol converses amb el director del festival o amb artistes  que expliquen aspectes diversos de la programació, però també les Fàbriques de creació de la ciutat acullen activitats relacionades amb el festival que no us voldreu perdre.

Voleu alguns exemples?

Doncs els dies 14 i 15 de juliol, a La Central del Circ, us proposen conèixer la feina d'alguns creadors o creadores residents en les sessions Extended Performance (8 €); i els dies 19 i 20 de juliol, teniu els assistents al taller de la companyia United Cowboys oferint una representació en la que us ensenyaran el que han après.Sessions de cinema i música al castell de Montjuïc (6,5 € ; fins al 4 d'agost), representacions que formen part de l'Obrador d'Estiu de la Sala Beckett però que estan obertes al públic (Slash, de Marlene Kolatschny, els dies 11 i 12 de juliol; 5 €) o activitats relacionades amb el Gaga, un llenguatge del moviment creat pel coreògraf Ohad Naharin, són només algunes de les moltes propostes paral·leles del Grec d'enguany.  No us les perdeu! Consulteu programació

Nani Pujol
Nani Pujol

Comparteix aquest contingut