Barcelona Cultura

El Grec estrena logotip!

Dt, 18/04/2017 - 12:01

El festival comença una nova etapa recuperant un dels seus símbols més reconeguts pels seus fans i per tots els barcelonins i barcelonines: el faune. Aquest personatge, que va inspirar durant molts anys els cartells del festival, passa ara a formar part, per primera vegada, del logotip del Grec.

 

La nova identitat del Grec treballa des de la seva essència i ret homenatge al seu origen per projectar-se amb força cap al futur. Recuperem de manera abstracta un personatge popular i estimat que va acompanyar el festival durant molts anys d’èxits, i el representem amb un símbol que és popular i evocador alhora, i que ens tornarà a acompanyar durant aquest viatge que ara comença.

 

En paraules dels seus creadors, “Hem fet un logotip de base tipogràfica que ens permet una gran visibilitat en qualsevol format i que pot satisfer qualsevol necessitat de comunicació. Tindrem sempre una bona lectura i la força d’un nom i un símbol integrat en la mateixa paraula. És, per tant, una imatge senzilla però icònica”. 

Comparteix aquest contingut