Barcelona Cultura

Mira T

Circ Pànic

Un home i una gran balança juguen, al centre de la pista, un joc de pesos i contrapesos a la recerca dels límits de l'equilibri. És un joc físic, sí, però també simbòlic, en el qual tots i totes reconeixerem aquells moments en què hem hagut de prendre decisions que potser ens han transformat l'existència. Una estructura gairebé escultòrica i una perxa xinesa utilitzada d'una manera diferent del que és habitual són els elements centrals de l'espectacle, que evita caure en el dramatisme introduint moments d'un humor poètic i còmplice, una ironia que permetrà els espectadors i espectadores identificar-se amb el protagonista mentre escolten la música en viu interpretada des del mateix escenari. El resultat és un espectacle total nascut de la ment de Jordi Panareda, un artista de circ que també s'ha format en moviment i dansa contemporània i que ha estat el creador de la companyia Circ Pànic. En aquest espectacle, Panareda ha comptat amb la col•laboració de destacats artistes de circ i de la dansa. 

Un muntatge de circ que utilitza com a punt de partida la perxa xinesa ens convida a reflexionar sobre la fragilitat de l'ésser humà i sobre com la vida ens pot col•locar en una situació límit en qualsevol moment.

Amb el suport de: Festival Sismògraf (Olot), CCBW (Centre Culturel du Brabant Wallon-Belgique), La Vela de l'Estruch (Sabadell), La Mar de Circ (Vila-real) i Fira Tàrrega.  

  • Fitxa artística

  • Com arribar

  • Més informació

Concepció i interpretació
Jordi Panareda / Circ Pànic
Direcció
Piero Steiner, Stéphanie Coppé
Assessorament en moviment
Lali Ayguadé
Composició i interpretació musical
Sasha Agranov
Interpretació musical (substitut)
Carlos Cruz
Assessorament musical
Sasha Agranov
Grafisme
Roberto Paparcone
Disseny i construcció de l'escenografia
Jordi Panareda

Dades

Data
05/07
Espai
Mercat de les Flors - Sala Pina Bausch
Horari
18 h
Durada
45 min
Llengua
Espectacle sense paraules

Comparteix aquest contingut