Barcelona Cultura

Grec & Barcelona

Barcelona: una ciutat espectacular

Barcelona et dóna la benvinguda al seu patrimoni, a tota la seva diversitat, al seu estil de vida únic, a la seva forta identitat, als seus racons increïbles... Benvingut a una ciutat que convida a viure intensament. Una ciutat innovadora, oberta a tothom, que et deixa empremta durant i després de la teva estada. Conèixer Barcelona és una experiència que marca de per vida, descobreix-la a
turismedebarcelona.net
meet.barcelona.cat

El Grec omple d'espectacles les nits de Barcelona

Una ciutat que durant l'estiu és també el punt de trobada de les millors arts escèniques. De l'1 al 31 de juliol, respira teatre, dansa, música i circ amb el Grec Festival de Barcelona . És una oportunitat única de gaudir de prop d'artistes de talla mundial, amb una completa programació per a tots els gustos. Un festival participatiu que et fa viure les arts escèniques com mai no ho has fet, un festival en el qual ets molt més que un espectador.

El Teatre Grec: un espai emblemàtic per a un festival únic

El Grec t'ofereix tots aquests grans espectacles en alguns dels espais més emblemàtics de la ciutat, molts d'eslls en el marc incomparable de la muntanya de Montjuïc, on podràs gaudir de l'escenari a l'aire lliure del Teatre Grec i de l'encant dels seus jardins. No et perdis l'oportunitat de visitar els Jardins del Grec on, a més, s'ofereixen concerts gratuïts abans d'algunes funcions i hi podràs completar la vetllada sopant en el seu restaurant . Durant el festival, el restaurant suma, a la seva excel·lent oferta culinària, set espais que t'ofereixen una gran varietat de propostes gastronòmiques. Viu un estiu espectacular a Barcelona.

Comparteix aquest contingut