Barcelona cultura

Un espectacle del Grec per a cada espectador

No hi ha un sol Grec sinó molts. I cadascun s’adreça a un tipus d’espectador diferent. Si us identifiqueu amb algun d’aquests públics, us convidem a treure-li tot el partit al festival seguint un dels itineraris temàtics que us hem preparat:

VIATGERS DE LA RUTA DE LA SEDA
Espectacles que plantegen un diàleg entre orient i occident, per als qui els vingui de gust conèixer les cultures que hi ha al llarg d’una de les rutes comercials i culturals amb una història més llarga.
VEURE ESPECTACLES

EXPLORADORS DE NOUS SABORS
Voleu descobrir noves formes escèniques? Sou amants de les hibridacions, de les creacions contemporànies i les noves formes escèniques? Doncs hem trobat uns quants sabors diferents i us convidem a venir a tastar-los.
VEURE ESPECTACLES

PER ALS QUI VIATGEN AMB GUIA
Una tria per a espectadors exigents, aquells a qui els agrada anar una mica més enllà del que ja coneixen. Gaudireu de la novetat i d’uns artistes amb una trajectòria ferma, sempre amb la seguretat d’una recomanació.
VEURE ESPECTACLES

CAÇADORS DE BONES ESTONES
Qui vulgui viure una nit d’estiu amb resultat garantit trobarà en els espectacles d’aquest itinerari un seguit de propostes de qualitat i uns artistes coneguts. Propostes fresques i entretingudes.
VEURE ESPECTACLES

I recordeu que podeu seguir les recomanacions que us proposem en aquests itineraris però que, si sou ànimes lliures i voleu fer la vostra tria, només cal que dissenyeu el vostre propi itinerari i que el gaudiu amb un preu molt especial.
Compra aquí el teu abonament

Comparteix aquest contingut