Barcelona cultura

Presentació Restaurant

Enguany tenim el plaer d’apropar la gastronomia del Cafè Belgrado de, Sant Cugat del Vallès, al Grec 2018 Festival de Barcelona.

La cuina de Cafè Belgrado està cuidada fins al detall. Al nostre rebost hi guardem el millor de cada casa, treballem amb producte fresc i de qualitat, i el cuinem amb passió i sensibilitat. Volem oferir-vos un àpat genuí i amb poca manipulació, per així preservar la puresa dels sabors. És una cuina d’arrels feta amb sentiment.
Si sou dels que preferiu una oferta de qualitat però més informal, podreu gaudir del Mercat Gastronòmic dels jardins del Teatre Grec. Una proposta que fa un recorregut per diferents cultures gastronòmiques que, segur, que no us deixarà indiferents.
Tant si voleu gaudir d’una restauració elaborada i d’unes vistes extraordinàries, com si preferiu fer un mos mentre passegeu per un espai màgic, el Teatre Grec és el lloc idoni per anar-hi abans de les representacions del festival.
Si us plau, sentiu-vos com a casa i gaudiu de la proposta cultural i gastronòmica que ens ofereix aquest any el Grec.

Informació i reserves:

Adreça: Passeig de Santa Madrona, 36
Tel./Whatsapp: 682 77 62 99
Correu electrònic: reserves@cafebelgradoesgrec.com
Horari d’atenció al client: 15 h - 20 h
De dilluns a divendres + els dies d'espectacle
Horari del restaurant: 19.45 h - 00 h
Obert els dies d'espectacle

MENÚ RESTAURANT:

Menú basat en la carta de Cafè Belgrado és Grec.
El menú que oferim a través d’internet  té un descompte respecte a l’original i es podrà comprar només per al torn de 19.45 a 22.00 h. Per als altres torns, si es desitja, es podrà reservar el mateix menú per telèfon, WhatsApp o correu electrònic amb el preu original.

Reserva i compra Menú

El menú està reservat per a aquelles persones que han comprat entrada per veure la funció.

Comparteix aquest contingut