Barcelona cultura

UduL

Los Galindos

Plaça de Margarida Xirgu - Iurta10/07 - 12/07

Veniu a conèixer els personatges d'un circ d'entranya, senzill i visceral, sempre disposats a pertorbar la lògica de les relacions humanes.

Encontres i desavinences, falses cortesies... Són algunes de les situacions que protagonitzen els personatges d'aquest espectacle, un muntatge de circ que transcorre en un escenari rodó i envoltat dels espectadors. Som dins la carpa de fusta i lona que, des de l'any 2011, acull els espectacles d'aquesta companyia i que s'inspira en les iurtes dels mongols. Entreu-hi perquè, dins d'aquest espai, assistireu al joc de contínues entrades i sortides d'uns artistes que afronten un exercici de recerca i redescobriment de les capacitats corporals i de confrontació emocional de l'individu amb ell mateix. Aquí veureu que el circ, el vodevil i les varietats tenen un clar parentiu, d'aquí que els artistes d'UduL retin homenatge a uns gèneres especialment populars i directament connectats amb els espectadors.

Anna Pascual i Benet Jofre s'afegeixen en aquest nou espectacle de Los Galindos a les dues ànimes de la companyia, Bet Garrell i Marcel Escolano. Ells van crear Los Galindos el 1991, des d'aleshores han signat dotze espectacles de creació col·lectiva, han cofundat l'Escola de Circ Rogelio Rivel i han obtingut el premi Nacional de Cultura 2016.

Una producció de Los Galindos.

Amb la complicitat de Fira Trapezi de Reus, Passage Festival d’Helsingor, Kulturzentrum Tollhaus de Karlsruhe, Teatre Auditori de Granollers, Teatre d’Olot.

Suport a la creació: Territori Creatiu, Fira Tàrrega; Ca L’Estruch (Sabadell); Can Gassol (Mataró); Cronopis i Can Fugarolas (Mataró); Cecuca (Cardedeu); Roca Umbert (Granollers); La Central del Circ (Barcelona).

Amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’Institut Ramon Llull i el Circ Crac.

Projecte beneficiari del dispositiu Fons de creació del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA.

Espectacle per a espectadors i espectadores a partir de 7 anys.

Fitxa artística

Direcció artística: Bet Garrell, Marcel Escolano (Los Galindos) Creació d’artistes a pista: Anna Pascual, Benet Jofre, Bet Garrell, Marcel Escolano Intervencions artístiques externes: Roberto Magro, Enric Ases, Bina Rieck, Michel Dallaire Escenografia: Los Galindos Vestuari: Perturbado de Ponzoña Tècnic i constructor: Benet Jofre Plàstica i attrezzo: Txell Janot Il·lustració: Laia Sondang Banda sonora d’efectes: Kiku Vidal i Yvonne Miraille Col·laboracions musicals: Joan Cot i Xavi Lozano Vídeo: Julián Waisbord Fotografia: Manel Sala, Ulls Distribució: Txell Bosch Producció: Los Galindos

 

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Circ

Dates i horaris dimarts 10/7 - 19:30 H dimecres 11/7 - 19:00 H dimecres 11/7 - 22:00 H dijous 12/7 - 19:30 H

Espai Plaça de Margarida Xirgu

Duració60 min

LlenguaEspectacle sense paraules

Preus 18 €

Adreçat aCaçadors de bones estones

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut