Barcelona cultura

Tabarnak

Cirque Alfonse

Teatre Grec | 23/07 - 24/07

Els integrants d’aquesta companyia del Quebec us esperen amb les portes obertes. Entreu a la seva església perquè, a dins d’aquest temple peculiar, us han preparat una autèntica festa de circ i música.

Autors de muntatges tan aplaudits arreu del món com l’energètic Timber i el molt salvatge i carnavalesc Barbu, els creadors de Cirque Alfonse provenen del petit municipi quebequès de Saint-Alphonse-Rodriguez. D’aquí ve el nom d’un col·lectiu dedicat al circ que, en els seus espectacles, fa sempre referències directes a la vida i la cultura popular de la part francòfona del Canadà. Aquest cop, s’inspiren en el lloc on van néixer i, en concret, en la petita església que funcionava com a centre de trobada de la seva comunitat. I és que, sí, aquest espectacle està fet d’espectaculars números de circ i, també, de grans dosis d’humor i dels elements propis d’un musical. Tot, per celebrar el cel, però també l’infern i tot el que hi ha entre tots dos. Perquè Tabarnak potser passa en un temple, però el seu títol és una paraula de l'argot francocanadenc que igual pot ser un insult com expressar dolor, ràbia o, simplement, sorpresa.

Un circ fresc i ple de vitalitat amb les arrels enfonsades en les tradicions i el passat del Quebec i servit per una companyia que, aquest cop, munta en escena una mena d’anàrquic Via Crucis musical en el qual l’orgue de l’església... esdevé un instrument al servei de l’espectacle.

Una producció de Cirque Alfonse.

Espectacle per a tots els públics.

Fitxa artística

Direcció: Alain Francoeur Composició musical: David Simard Disseny de la il·luminació: Nicolas Descôteaux Disseny de l’escenografia: Francis Farley Vestuari: Sarah Balleux Direcció artística: Antoine Carabinier Lépine, Julie Carabinier Lépine Direcció tècnica: Hugo Hamel, Nicolas Descôteaux Suport a la creació: Alain Carabinier, Louise Lépine Construcció dels decorats: Alain Carabinier, Sylvain Lafrenière Fotografia: Lynn Poulin/ Audric Gagnon/ Guillaume Morin Disseny de les acrobàcies: Renaud Blais

Acrobàcies: Antoine Carabinier Lépine, Julie Carabinier Lépine, Jonathan Casaubon, Jean-Philippe Cuerrier, Genevieve Morin, Nikolas Pulka

Interpretació musical: Josianne Laporte, David Simard, Guillaume Turcotte

 

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Circ Música

Dates i horaris dilluns 23/7 - 22:00 H dimarts 24/7 - 22:00 H

Espai Teatre Grec

Duració90 min

Preus15 -25 €

Adreçat aCaçadors de bones estones

Altres criteris Internacional

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut