Barcelona cultura

Nowhere in particular

David Climent / Sònia Gómez / Pere Jou

Mercat de les Flors - Sala Pina Bausch06/07 - 08/07

Potser el forat de la paret és més interessant, fins i tot, que la mateixa paret... Ho creuen tres actors, performers, coreògrafs i músics, disposats a posar sota el focus escènic aquelles fractures de la realitat que trasbalsen el nostre món.

Aquesta peça és una celebració de la interacció humana, plantejada com una trobada entre tres amics una nit de festa o entre tres desconeguts al metro. Cinc minuts de la nostra vida, ampliats desmesuradament. Qualsevol marc és bo per parlar dels petits detalls que esquitxen les nostres interaccions diàries. Gestos, celles que s'aixequen, somriures, convencions, copets a l’esquena, no mirar-se directament als ulls més estona del que es considera habitual, riure una broma o comportar-se com una persona normal. Són recursos que utilitzem per comunicar-nos de forma automàtica, inconscientment. Aquesta peça reflexiona sobre això, sobre com són de gratuïtes totes aquestes convencions que donem per fet cada dia. Convencions que, al cap i a la fi, ens construeixen com a persones, ens defineixen. Nowhere in particular pretén explicar que totes aquestes convencions passen aquí i allà, en una discoteca i en una oficina, en un pas de zebra i en tots els menjadors de totes les cases. Vol dir que moltes vegades no diem res i ho diem tot amb un cop de cap.

Sònia Gómez (creadora entre d'altres de propostes escèniques com Mi madre y yo o Experiencias con un desconocido), ja havia col·laborat d'una banda amb David Climent de loscorderos.sc (recordeu l'espectacle Tata Mala vist al Grec 2016) i de l'altra amb Pere Jou a la proposta de dansa i música Apel·lació a la pedra (2017). Aquest, però, és el primer cop que tots tres artistes coincideixen en un mateix muntatge.

Una coproducció del Grec 2018 Festival de Barcelona, elclimamola, Festival Tercera Setmana-Festival Internacional d'Arts Escèniques (València).

Amb la col·laboració de l'Animal a l'esquena, Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Graner Centre de Creació, Hiroshima

 

Fitxa artística

Direcció escènica i interpretació: David Climent, Sònia Gómez, Pere Jou Ajudantia de direcció: Neus Villà Jürgens Disseny de l'espai sonor i composició: Pere Jou, Aurora Bauzà (Telemann Rec.) Espai escènic: David Climent Assistent espai escènic: Neus Villà Jürgens Vestuari: Sònia Gómez, Pere Jou, David Climent Disseny de la il·luminació: cube.bz Tècnic de so: Stephan Carteaux

 

Dades

Disciplina Creació híbrida

Dates i horaris divendres 6/7 - 20:00 H dissabte 7/7 - 20:00 H diumenge 8/7 - 20:00 H

Espai Mercat de les Flors

Duració60 min

LlenguaAnglèsCastellàCatalà

Preus 18 €

Adreçat aExploradors de nous sabors

Altres criteris Coproducció

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut