Barcelona cultura

Los Auténticos Decadentes

BARTS | 07/07

Una de les bandes més respectades i estimades de l’Amèrica Llatina celebra els seus primers trenta anys de carrera amb una nova mostra de la seva fusió de ritmes, sempre sota el paraigua del rock.

Preneu ritmes com ara la murga, l’ska, el reggae o la balada, agiteu-los bé i aplegueu-ho tot sota una capa de bon rock. El resultat d'aquesta barreja extraordinària són nou àlbums en viu i dos d’enregistrats en directe, a més d’una pila de concerts on sovint s’exhaureixen les localitats. Coneixeu moltes bandes que, com ells van fer el 2017 a Mèxic DF, hagin penjat el cartell de sold out després d'haver venut 75.000 entrades? Us parlem de Los Auténticos Decadentes, una estimadíssima formació musical les cançons de la qual s’han convertit en himnes per a diverses generacions de Llatinoamericans. De fet, no és estrany sentir algunes de les seves cançons, adaptades, als estadis de futbol del subcontinent i, fins i tot, en països tan llunyans com el Japó. El públic barceloní està ara convidat a conèixer en directe “Los Deca”, com es coneix familiarment la banda a Sud-amèrica.

Una producció de The Project.

Fitxa artística

Interpretació musical: Armesto Pablo (baix), Bernardou Gaston (percussió), Demarco Diego (guitarra i veu), Eijo Guillermo (trompeta), Franceschelli Mariano (bateria), Lorenzo Martín (percussió i veu), Montechia Gustavo (guitarra), Parisi Gustavo (veu), Rodriguez Pablo (saxo), Serrano Jorge (veu i guitarra), Tripodi Eduardo (percussió), Zimbello Daniel (trombó), Carrozza Claudio (teclat)

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dissabte 7/7 - 21:30 H

Espai BARTS

Preus20-30 €

Adreçat aCaçadors de bones estones

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut